Annonce
Billund

Ny vintertræning i naturen

17. november begynder naturtræning igen. Privatfoto
Annonce

Billund: I sommer kom der i Billund Idrætsforening et nyt tiltag -at træne i naturen. Sommeren over var der en stabil kerne, der trænede ude uanset vind og vejr.

Nu er Marianne Anker sammen med Anne-Mette G. Iversen klar med vintertræning i det fri. Det drejer sig om fire søndage i løbet af vinterhalvåret - 17. november, 15. december, 19. januar og 16. februar fra klokken 10 til 11. Mødested er ved Billund Idrætsforening, og prisen er 30 kroner pr. gang.

Man skal ikke tilmelde sig på forhånd, men bare møde op.

- I og med vi sidder så meget inde, har vi brug for at komme udenfor. Ved at træne ude for oplever man en anderledes ro og mærker sine sanser på en anden måde, siger Anne-Mette G. Iversen.

Annonce

At træne udendørs

Ligesom træningen i sommerhalvåret vil deltagerne også her bevæge sig rundt i området ved Billund Idrætscenter. Her er der flere velegnede områder med skov, træstammer og andre udfordringer.

Holdet er for voksne, der har lyst til at få sved på panden og bruge kroppen indenfor de seks parametre - kraft (styrke), puls, balance, relationer, sanser og leg. Øvelserne er baseret på fællesskabet, men med plads til individuelle hensyn.

- Jeg ser frem til at møde nogle mennesker, der har lyst til at bevæge sig i naturen, siger Anne-Mette G. Iversen.

Har man nogle spørgsmål til træningen, er man velkommen til at kontakte de to trænere: Marianne Anker: 25117847. Anne-Mette G. Iversen: 28455242.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce