Annonce
Tønder

Ny virksomhed i Møgeltønder: Phillip sælger brugt rideudstyr

Phillip Bargmann er ejer af Jensens Rideudstyr, der i øjeblikket er ved at flytte til Møgeltønder. Privatfoto.
Phillip Bargmann grundlagde "Jensens Rideudstyr" for knap to måneder siden, hvor han videresælger brugt rideudstyr. Nu flytter han, kæresten og forretningen til Møgeltønder.

Møgeltønder: Ridning kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, når både hest og rytter skal klædes på med udstyr. Men hos Jensens Rideudstyr kan kunderne spare penge, hvis de kan leve med at overtage udstyret efter andre.

Phillip Bargmann er manden bag virksomheden, som indtil nu har været drevet fra hjemmet i Herning. Men nu rykker han sammen med sin kæreste sydpå til Møgeltønder, og så flytter virksomheden naturligvis med.

- Fordelen er, at rigtig mange, der ridder, de vil gerne have mærkevarer, men de gider ikke betale prisen, det koster fra nyt. Derfor har de fordelen ved at købe det brugt igennem os. Så får de nogle billigere priser, men stadig de varer, de gerne vil have, siger ejeren.

Det var Phillip Bargmanns kæreste, der gav ham idéen til at springe ud som iværksætter i en alder af blot 21 år.

- Min kæreste har i lang tid, faktisk flere år, haft succes på Facebook med at sælge rideudstyr som privat. Så tænkte jeg, skal vi ikke bare gå all-in og starte en forretning op, i stedet for at det bare er småsalg på Facebook, siger han.

Selvom virksomheden primært lever online gennem webshoppen, så har parrets hjem også virket som butik eller showroom, hvor interesserede kunder har kunne kigge forbi og se på varerne. Den praksis vil de fortsætte med i Møgeltønder, selvom de på sigt håber at kunne åbne en butik i selvstændige lokaler.

Annonce

Ung virksomhed

Udover at spare penge, så taler konceptet hos Jensens Rideudstyr også ind i tidens trend om mindre "brug og smid væk" og mere fokus på genbrug. Når virksomheden sender varer ud, sker det også hovedsageligt med genbrugspap, der er både billigere og mere miljøvenligt. Varerne skaffer de som regel gennem private og Facebook.

- Hvis folk har en større mængde, så aftaler vi en pris, og så henter vi det hjem og får det rengjort og ordnet, hvis det skal det, inden det bliver sat til salg, siger Phillip Bargmann.

Det er fortsat en meget ung virksomhed, der har knap to måneder på bagen. Derfor har Phillip Bargmann også sideløbende passet sit job som mekaniker i Herning, ligesom han nu er på udkig efter et nyt job på Tønder-egnen.


Håbet er at kunne få en ordentlig butik op og køre og kunne leve af det både mig selv og min kæreste.

Phillip Bargmann, ejer Jensens Rideudstyr


Selvom der ikke har været råd til at udbetale løn i den lille virksomhed endnu, så har firmaet kørt med overskud, fortæller Phillip Bargmann. Drømmen for fremtiden er at kunne leve af virksomheden.

- Håbet er at kunne få en ordentlig butik op og køre og kunne leve af det både mig selv og min kæreste. Vi begynder i vores eget hjem, men vi har planer om at skulle leje lokaler, hvor vi også kan åbne en decideret butik, siger Phillip Bargmann.

Han håber, at flytningen er veloverstået i uge 5.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce