Annonce
Esbjerg

Nybyggeri: 30 bynære lejligheder klar til indflytning i april

Boligerne er klar til indflytning den 1. april 2020, og de første lejekontrakter er allerede blevet underskrevet. Foto: Per Benny Paulsen
Boligforeningen Fremad er snart klar til at indvie 30 nye almene familieboliger på Niels Lambertsens Vej. Byggeriet i fire etager kommer til at huse en Fakta-butik i stueetagen.
Annonce

Esbjerg: Tovværksgrunden, Lysningen, Østergade og Langliparken i Hjerting. Der er godt gang i boligbyggeriet flere steder i Esbjerg i øjeblikket, og på Niels Lambertsens Vej er Boligforeningen Fremad snart klar til at tage 30 nye familieboliger i brug.

Byggeriet i fire etager er skudt op på den grund, hvor Grafisk Trykcenter tidligere havde til huse. De tre øverste etager er indrettet som lejligheder, mens stueetagen er reserveret til Coop, der i slutningen af marts åbner en Fakta-butik, ligesom der er planer om en OK-tank på grunden.

Byggeriet er opført i murværk i stueetagen, mens de øvrige etager har lyse betonoverflader.

Boligerne er opført i tre forskellige størrelser med et gennemsnit på cirka 107 kvadratmeter og to eller tre værelser. Flere af lejemålene har enten altan eller terrasse, og der er adgang via elevator til alle boliger.

Grunden opdeles, så Boligforeningen Fremads afdeling får egen indgang til bebyggelsen på den vestlige del af grunden, hvor der også er parkering med plads til 26 biler, et cykelskur og fælles opholdsarealer.

Boligerne

Boligerne er i tre forskellige størrelser, fra 80 til 115 kvadratmeter, og der er adgang via elevator til alle boliger.

Der er tale om tre to-rums boliger på cirka 80 kvadratmeter uden altan eller terrasse, tre tre-rums boliger på cirka 107 kvadratmeter uden altan eller terrasse og 24 tre-rums boliger på mellem 107 og 115 kvadratmeter med altan eller terrasse.

Der er etableret 26 parkeringspladser til bebyggelsen.

Huslejeniveauet ligger på mellem 5.900 og 8.500 kroner om måneden + forbrug.

Annonce

Åbent hus

Boligerne ligger cirka 2,4 kilometer fra Torvet i Esbjerg og tæt på indkøbsmuligheder, bager, supermarkeder, sportsfaciliteter og grønne områder. Huslejeniveauet vil ifølge boligforeningen komme til at ligge på mellem 5900 og 8500 kroner om måneden. Dertil kommer forbrug.

Boligerne er klar til indflytning den 1. april 2020, og de første lejekontrakter er allerede blevet underskrevet. Der er dog fortsat ledige boliger i det nye kompleks, og derfor inviterer Boligforeningen Fremad til åbent hus lørdag den 15. februar fra klokken 11.00 til 14.00. Her kan alle interesserede komme forbi og smugkigge på boligerne, der udlejes gennem DAB.

Esbjerg Kommune har finansieret grundkapital til byggeriet i form af 10 procent af byggeriets anskaffelsessum på cirka 64 millioner kroner.

Det tidligere Grafisk Trykcenter er blevet jævnet med jorden for at give plads til 30 familieboliger og en dagligvarebutik. Arkivfoto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce