Annonce
Sønderborg

'Nybyggerne' rykker til Sønderborg: Søger fire byggelystne par

Christian Degn var vært på den netop afsluttede sæson af "Nybyggerne" på TV 2. Foto: TV 2 
Tv-programmet "Nybyggerne" har oplevet stor interesse for næste sæson, som bliver optaget i Sønderborg til foråret. Redaktøren opfordrer interesserede til at melde sig. Hvor de fire råhuse ligger er ikke offentliggjort endnu.
Annonce

Sønderborg: Onsdag i sidste uge blev vinderne af denne sæsons "Nybyggerne" på TV 2 fundet. Færøske Sunnvá og Martin kan flytte ind i deres hus i Silkeborg, mens de tre andre huse bliver sat til salg.

Næste år rykker fire par, værter og produktionsholdet fra Metronome til Sønderborg i otte uger.

- "Nybyggerne" bliver optaget over otte sammenhængende uger. Så deltagerne skal kunne tage fri og bliver fulgt alle ugerne. Det er en livsændrende konkurrence. Det er det, der gør formatet så stort. Dem, der vinder, kan definere et nyt liv. Så der er meget på spil og mange følelser i det, siger Stine Ravn, der er redaktør på programmet.

Det er første gang, "Nybyggerne" bliver optaget i Sønderjylland.

- Med "Nybyggerne" er vi så privilegerede at komme rundt i hele Danmark. Vi har gennem sæsonerne blandt andet været i Nordjylland, Kronjylland og Nordsjælland. Vi glæder os til at turen nu går til Sønderborg, der bugner af historie og som er et naturskønt område, tæt på grænsen og de spændende muligheder, det giver, siger Stine Ravn.

Annonce

Stor interesse

Stine Ravn har oplevet stor interesse for næste sæson, hvor fire par skal indrette fire råhuse et sted i Sønderborg.

- Det er dejligt at mærke interessen, men vi kan ikke offentliggøre, hvor husene ligger. Det er for tidligt, siger Stine Ravn.

I "Nybyggerne" skal fire par færdigbygge og indrette fire identiske råhuse. Hver uge skal et nyt område af boligen stå færdigt, og parrene vil løbende blive bedømt på deres håndværk og deres evne til at indrette boligen. Vinderparret vinder deres eget hus. I denne sæson havde det en værdi af 2,6 millioner kroner.

Man kan nu ansøge om at blive et af de fire par, som skal bruge otte uger på at indrette deres drømmehus.

- Vi melder Sønderborg ud nu, fordi vores erfaring, at folk skal bruge tid på at fundere, om lokationen passer ind i deres liv. Hvis man kan se sig selv i Sønderborg-området, så vil jeg på det stærkeste opfordre til, at man melder sig uanset alder og nuværende bopæl, siger Stine Ravn.

Denne sæson har Christian Degn haft rollen som vært på programmet, men Stine Ravn kan ikke afsløre, hvem der er vært på den kommende Sønderborg-sæson

Optagelserne forventes at begynde den 3. maj 2021, og fristen for tilmelding er den 18. januar.

Programmet bliver sendt i efteråret 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Trods fortsat øde afgangshaller: Billund Lufthavn forventer fordobling af flytrafikken i 2021

Annonce