Annonce
Sønderborg

'Nybyggerne' optager ny sæson i Sønderborg

Onsdag aften var der sæsonfinale for "Nybyggerne" på TV 2. Foto: Thomas Sinkbæk/TV 2
TV2's populære tvprogram "Nybyggerne" optager næste sæson i Sønderborg. Her skal fire par indrette fire råhuse et sted i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: I seks sæsoner har seerne kunne følge par dyste i de rigtige håndværker-skills og sans for boligdesign i programmet "Nybyggerne" på TV 2. Hver sæson sluttes af med, at vinderparret vinder det hus, som de har indrettet.

I denne sæson har huset en værdi af 2,6 millioner kroner. De tre øvrige huse i Silkeborg sættes til salg. Næste sæson skal optages i Sønderborg, oplyser TV 2.

"Byen ligger tæt på på grænsen til Tyskland og er den største by i Sønderjylland. Selvom Sønderborg ligger i et yderpunkt af Danmark, har den en veludbygget infrastruktur med motorvej og lufthavn. Samtidig er det en by, der huser 120 forskellige nationaliteter, og universitetets campus er landets mest internationale med studerende fra over 50 lande", skriver TV 2 om Sønderborg som næste sæsons midtpunkt.

Sidste uge var programmet på en 7. plads over mest sete programmer med 578.000 seere.

Annonce

Søger deltagere

I "Nybyggerne" skal fire par færdigbygge og indrette fire identiske råhuse. Hver uge skal et nyt område af boligen stå færdigt, og parrene vil løbende blive bedømt på deres håndværk og deres evne til at indrette boligen.


Hvis du og din partner sidder med et brændende ønske om at være blandt de par, der til næste år skal dyste på håndværker-skills og sans for boligdesign, har I nu muligheden for at melde jer som deltagere i "Nybyggerne".

TV 2


Når boligerne står helt færdige, stemmer seerne om hvilket af de fire par, der skal vinde deres eget hus.

Sæson nummer syv optages i foråret 2021, og hvis man vil deltage, kan man ansøge nu.

"Hvis du og din partner sidder med et brændende ønske om at være blandt de par, der til næste år skal dyste på håndværker-skills og sans for boligdesign, har I nu muligheden for at melde jer som deltagere i "Nybyggerne", skriver TV 2.

Produktionen bag programmet søger par i alle aldre, som har mod på at kaste sig ud i den krævende byggeproces og kan tage fri i otte sammenhængende uger fra uge 18 i 2021.

Optagelserne til den næste sæson af "Nybyggerne" forventes at begynde den 3. maj 2021, og fristen for tilmelding er den 18. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce