Annoncørbetalt indhold

Nyd både sol og skygge: bliv klar til sommeren med en markise

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når sommeren melder sin ankomst, er det ud i haven med bare ben og tændt grill. Vi danskere elsker, når solen endelig skinner og vi kan bruge alle vores fritimer ude i det gode vejr – så når vi når dertil, vil vi også gerne kunne udnytte tiden bedst muligt. Det betyder, at vores uderum skal optimeres og gøres klar til de mange timer, vi skal bruge der – både med lækre møbler, hyggelig belysning og den mere praktiske del af sagen: læ for sol, vind og aftendug. Og den perfekte løsning er en markise. 


Annonce

Markiseeksperten.dk laver en af de bedste markiser på markedet: Benchmark-markisen. Den er kendetegnet ved høj kvalitet, anvendelighed og flere muligheder for at tilpasse den præcist efter dine behov – for eksempel med tilkøb af smartphone-styring eller solsensor.


Der er lidt forskelligt, du bør overveje, når du skal til at finde den helt rigtige markise til dit uderum. Læs med nedenunder, hvor vi guider dig gennem nogle vigtige pointer og gode råd til, hvordan du får mest ud af markisen, så din sommer udenfor bliver endnu bedre.


Gode måder at bruge din markise på 

Noget af det bedste ved en markise er, at den giver dig læ på både altan og terrasse. Når du kigger på udvalget af markiser, skal du huske at tjekke, om de passer til enten altan, terrasse eller begge dele – der kan nemlig være forskel på, hvordan de skal monteres, alt efter hvordan uderummet ser ud.


Ud over at skygge for den stærke sol giver en markise også læ for vind, dug og let regn, alt efter hvilken type du vælger. Du kan derfor med fordel gå efter en markise, der kan holde til en høj nok vindstyrke, så du også kan nyde dit uderum, selvom vejret ikke er helt i top. Det er også rart, når duggen falder om aftenen, at du kan have markisen ude, så du kan sidde lidt længere uden at blive klam og fugtig – og hvis der falder lidt støvregn i løbet af dagen eller aftenen, kan mange markiser også sagtens holde det væk.


Vælg en markise i høj kvalitet der kan holde til lidt af hvert

Noget af det vigtigste ved en markise er, at den kan holde til vejret og brug gennem hele sæsonen. Kig for eksempel efter overslagssikring – det er et led mellem kassetten og markisearmene, der sikrer, at markisen ikke ”flapper” opad, hvis der kommer stærk vind ind under den, før du får kørt den ind. Overvej også markisearmenes belastningsevne, der også har noget at gøre med, hvor stærk vind markisen kan holde til.


Markisedugen har også noget at sige om kvaliteten og holdbarheden. Gå efter en markisedug med gode og holdbare belægninger, så de ikke falmer af solen, tager skade af dug og let regn eller bliver beskidt af nedfaldne blade eller lignende.


Få mere luksus og fleksibilitet med en markise med motor 

Mange forbinder en markise med et håndtag, der skal drejes på for at køre markisen ind og ud – men hvis du vælger en markise med motor, skal du ikke gøre andet end at trykke på en knap for at styre den. Hvis du endda vælger at købe en markise med fjernbetjening, kan du sidde indenfor og køre markisen ud, når solen kommer, eller ind, hvis det begynder at regne eller blæse op – og nogle modeller kan du endda styre via en app, så du kan køre den ind eller ud, selvom du ikke er hjemme.


Match markisen med dit uderum

Vi lægger gerne meget energi i at indrette vores hjem – både indenfor og udenfor. Og når du har brugt masser af tid på at finde de perfekte loungemøbler, elegante krukker, bløde tekstiler og det helt rigtige bålfad, skal markisen selvfølgelig også passe til det. Mange markiser kommer med en kassette, som den køres ind i og på den måde bliver skjult rigtig fint, når du ikke bruger den. Vælg en farve, der for eksempel matcher hjemmets facade, så du ikke lægger så meget mærke til kassetten.


Markisedugen er også vigtig. Mange markiser er i dag relativt neutrale, så du kan vælge en farve og et look, der matcher møbler og tekstiler udenfor. Typisk kan du vælge mellem farver som hvid, grå og sort, så du har mulighed for at finde det look, der passer bedst hjem til dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.