Annonce
Navne

Nye ansigter i Danish Agros bestyrelse

Den nye bestyrelse i Danish Agro: Fra venstre: Hans Bonde Hansen, Søren Smalbro, Karen Hækkerup, Jørgen H. Mikkelsen, Anne Kathrine Steenbjerge, Niels Jørgen Bønløkke, Hans Damgaard, Jens Erik Kyed og Søren Dyssemark

På Danish Agros generalforsamling den 3. marts blev der valgt tre nye medlemmer til Danish Agros bestyrelse. Ligeledes er der for nylig valgt ny medarbejderrepræsentant til bestyrelsen. Det skriver Danish Agro i e pressemeddelelse.

Gårdejer Heino Mølholm, Varde, modtog ikke genvalg, og i hans sted blev gårdejer Hans Damgaard, Hejls, valgt som repræsentant for region Sydjylland i Danish Agros bestyrelse.

- Jeg glæder mig til arbejdet i Danish Agros bestyrelse og ser frem til at være med til at videreudvikle koncernen på vegne af medlemmernes interesser. Det er et stort ansvar, og jeg vil gå ydmygt til opgaven, siger Hans Damgaard.

Ved siden af sit hverv som landmand er Hans Damgaard også formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL.

Både Bestyrelsesformand Jørgen H. Mikkelsen og næstformand Hans Bonde Hansen var også på valg, og de blev begge genvalgt.

Endelig har Danish Agros medarbejdere også for nyligt valgt en ny medarbejderrepræsentant til bestyrelsen, som blev Jens Erik Kyed, der til daglig arbejder som driftsleder i Danish Agro.

I forlængelse af generalforsamlingen blev der holdt et konstituerende bestyrelsesmøde, hvor Jørgen H. Mikkelsen blev valgt som bestyrelsesformand. Hans Bonde Hansen og Hans Damgaard blev valgt som næstformænd i bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Navne

Musiker er klar med længe ventet album

Varde For abonnenter

Forældre skuffede over tilsyn fra Arbejdstilsynet i asbestsag

Annonce