Annonce
Aabenraa

Nye børneaktiviteter i Aabenraa

Hvordan ser der ud i alfernes verden. Det kan man med til at bestemme i Nygadehuset. Pressebillede
Ekstra penge giver flere sommer-aktiviteter for børn i Aabenraa.

AABENRAA: Antallet af aktiviteter for børn i Aabenraa er vokset i sommer efter der er sendt flere penge til sådanne aktiviteter. Tirsdag 7. juli fra kl. 13 til 14 kan derfor blive en speciel dag på biblioteket i Aabenraa, hvor man kan være med til at sætte en bogrekord.

- Bøger sætter gang i læselysten, men man kan bestemt også lege med dem. I rekordforsøget skal vi bruge bøgerne på en anden måde. Vi skal sætte en rekord, så vi ender med at komme i Børnenes Rekordbog 2020, siger Majken Fosgerau Salomonsen, børnekulturformidler hos Aabenraa Biblioteker og Kulturhuse, i en pressemeddelelse.


Annonce

Vi skal sætte en rekord, så vi ender med at komme i Børnenes Rekordbog 2020

Majken Fosgerau Salomonsen, børnekulturformidler


Biblioteket kan også være et uhyggeligt sted. Torsdag 9. juli kan man møde Benni Bødker, der er forfatter til over 100 bøger, hvor de fleste er letlæste gysere. Den dag er der gyserløb i bibliotekets uhyggelige kælder, hvor deltagerne skal hjælpe med at opklare, hvem der spøger i biblioteket.

Mandag 13. juli kan man møde forfatteren til skovalfen Mirja og lave et magisk alfehus. Gunvor Ganer Krejbergs univers med skovalfen Mirja og den magiske verden er omdrejningspunktet på biblioteket.

Fra 3. til 5. august er der designskole i Nygadehuset, hvor deltagerne arbejder med mode, lærer om rokokotidens klædedragter, tegner og laver vilde kreationer, af anderledes materialer, der vises ved et modeshow i Genforeningsparken 5. august kl. 13.30.

Nygadehuset byder også på kunstskole i tre dage i begyndelsen af august og også en gøglerskole er blandt tilbuddene i sommerferien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce