Annonce
Sønderborg

Mange vil løbe med kronprinsen: Nye billetter til Royal Run fik hurtigt ben at gå på

Billetsalget til Royal Run i Sønderborg løber hurtigt. Arkivfoto: Jan Kejser
Da der torsdag aften blev åbnet for en ekstra portion startnumre til Royal Run Sønderjylland, gik salget på især One mile og fem kilometer ret hurtigt.
Annonce

Sønderborg: Da Royal Run-salget åbnede 19. november, blev der udsolgt i Sønderjylland allerede på tredjedagen. 17.300 var dermed i forvejen tilmeldt Royal Run i Sønderborg, og torsdag aften blev en pulje på 1700 ekstra startnumre også solgt.

Det var især 5 km-distancen, som ret hurtigt blev udsolgt, og efter blot 20 minutter var de godt 700 startnumre til One mile og 5 km revet væk. Efter ca. en time var de sidste startnumre til 10 km-distancen også solgt.

Med fuldt hus i deltagerkapaciteten kan eventchefen hos Sport Event Syd nu fokusere udelukkende på den næste store opgave, nemlig selve den tekniske afvikling:

- Nu er opgaven at få detailplanlagt hele arrangementet i samarbejde med Sønderborg Kommune, så alle deltagere og tilskuere får en fantastisk oplevelse sammen med kronprinsen til Royal Run 2. pinsedag, siger eventchef Per Hussmann. Den samlede kapacitet til Royal Run Sønderjylland er 20.500. Heraf er cirka 1.500 startnumre reserveret til aktiveringstiltag. Skulle disse ikke alle blive benyttet, kan et lille antal startnumre blive sat i frit salg i foråret. På landsplan er der 66.500 tilmeldte til Royal Run 2020.

Royal Run

Royal Run 2020 holdes 1. juni 2020 - 2. pinsedag

Royal Run blev første gang gennemført i 2018 i anledning af HKH Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag. Her var 70.575 tilmeldt i Danmarks fem største byer.

Værtbyerne i 2020 er Sønderborg, Aalborg, Odense og København/Frederiksberg. Sønderborg er størst med nu over 17.000 tilmeldte.

Over 82.300 var tilmeldt Royal Run 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Esbjerg

Coronaen lagde dæmper på Knæk Cancer i Esbjerg:: Færre mødte op på Tobakken til Tænd Et Lys-ceremonien

Annonce