Annonce
Debat

Nye Borgerlige: Stop muslimsk bønnekald

Annonce

Læserbrev:  Islamisk forkyndelse, der bræger ud over danske hustage, som Aarhus i april oplevede og som nogle islamiske trossamfund har truet med fortsat at gøre, skal ikke accepteres. I Nye Borgerlige mener vi at det skal forbydes ved lov. Da vi i Nye Borgerlige fremsatte dette i Folketinget afviste de øvrige partier vores forslag, fordi det skulle være i strid med grundloven, hvilket selvsagt ikke er tilfældet. Naturligvis skal islam ikke kunne forkynde på offentlige pladser og veje.

Nye Borgerlige har nu sammen med Venstre, konservative og DF lavet formuleringer så vi står sammen. Derfor står fire af partierne i oppositionen sammen om at få ulovliggjort elektrisk forstærket bønnekald fra det offentlige rum i Danmark. Det gælder naturligvis ikke vores smukke kristne kirkeklokker.

Dybt beklageligt sprang regeringen i målet og stemmer sammen med Radikale Venstre og venstrefløjen imod et forbud.

De socialdemokrater der til folketingsvalget i 2019 stemte på Mette Frederiksen, fordi hun lovede at løse udlændingepolitikken, må i den grad ærgre sig over deres afgivne stemme.

Socialdemokratiet sagde ét og siger nu noget andet. I løbet af det første år i regering har Socialdemokratiet sammen Radikale Venstre og venstrefløjen fire gange lempet udlændingepolitikken.

Islams bønnekald i offentligheden er med til at fastholde muslimer i et greb af sharia. Det muslimske bønnekald må i øvrigt betegnes som magtdemonstration af islam, når det gjalder ud over borgere, der ikke har overgivet sig til islam.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce