Annonce
Indland

Nye Borgerliges formand er blevet gift med rigmand

Nikolai Linares/Ritzau Scanpix
Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, blev lørdag gift med rigmanden Lars Tvede i Espergærde.

Det er ikke kun valgkampen, som præger formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermunds, kalender i disse dage.

Også bryllupsfeberen præger lige nu den 43-årige politiker, efter at hun lørdag sagde ja til mangemillionæren, forfatteren og iværksætteren Lars Tvede i Egebæksvang Kirke i Espergærde.

Parret blev gift i Pernille Vermunds lokale kirke, hvor hun selv blev konfirmeret, og hvor hendes tre sønner fra et tidligere ægteskab blev døbt og konfirmeret.

Lige inden kirkeklokkernes ringen fortalte hun til BT, at det ikke var med vilje at holde brylluppet midt i valgkampen.

- Nu har det været planlagt siden i sommer. Jeg havde regnet med, at valget ville komme inden. Men da vi kunne se, at det gjorde det højst sandsynligt ikke, så besluttede vi, at vi måtte holde fast i det (bryllupsdatoen, red.), sagde Pernille Vermund til BT kort inden vielsen.

- Jeg holder fri i aften og i morgen. Og så er vi på den igen mandag. Der bliver ingen bryllupsrejse. Vi tager en tur til Bornholm til Folkemødet, og det bliver det, sagde hun.

Politikeren fortalte fredag til Ekstra Bladet, at hun er ærgerlig over, at nogen har troet, at bryllupsdatoen var taktisk planlagt i forhold til valgkampen.

Kendte danskere som Lars Seier, Peter Warnøe og Farshad Kholghi er blandt bryllupsgæsterne.

Den 62-årige Lars Tvede friede til Pernille Vermund under et telefonopkald sidste år, da han befandt sig på sin båd i Spanien.

Politikeren gik efterfølgende alene ind i en smykkeforretning for at finde sin forlovelsesring ifølge Ekstra Bladet.

Lars Tvede bor i Schweiz og har to voksne døtre fra et tidligere ægteskab. Han blev skilt i 2016 efter 30 års ægteskab med døtrenes mor.

Pernille Vermund og Lars Tvede vil fortsat bo hver for sig, selv om parret er blevet gift.

Pernille Vermund er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2001 og er mor til tre sønner fra et tidligere ægteskab.

Hun blev skilt i 2011 og havde arkitekt-firmaet Vermund+Gere, som hun startede med sin eksmand.

Pernille Vermund skifter efternavnet Gere ud med Tvede. Hendes fulde navn kommer dermed til at være Ann Pernille Vermund Tvede.

I 2014 stiftede hun partiet Nye Borgerlige sammen med Peter Seier Christensen.

Lars Tvede har tidligere udtalt, at han delvist deler holdninger med Nye Borgerliges politik.

Ifølge Politiken er han fortaler for at gøre Danmark til Nordens Schweiz med lave skatter og masseprivatisering i den offentlige sektor.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Vejen

Landmand opgiver strid om Skovgårdsvej: - Min retsbevidsthed er krænket

Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Annonce