Annonce
Varde

Nye cykler til trængende børn i Varde

Michael Mathisen med årets donation til trængende børn og familier, der får hjælp via Varde, giv det videre. Privatfoto

Varde: Ni spritnye cykler, en autostol og en cykeltrailer.

Det er, hvad Michaels Automobiler og AD Danmark har doneret til den lokale hjælpeorganisation Varde, giv det videre.

Det er tredje år, bilhandler Michael Mathiasen donerer cykler til trængende familier, og andet år, han gør det sammen med AD Danmark.

Annonce

- En ny cykel er en stor ting at få, når man ikke har så mange penge, og jeg er glad for, jeg kan hjælpe. Jeg synes, Varde, giv det videre gør et helt enestående arbejde med at finde ud af, præcis, hvad den enkelte ønsker sig, og de lægger mange kræfter i det. Derfor har jeg flere gange valgt at støtte deres store arbejde, roser Michael Mathiasen, som sammen med AD Danmark også har sørget for, at alt udstyret med lys, lås og så videre er i orden.

Alle cyklerne er nøje udvalgt til de enkelte modtagere, så det er en helt særlig gave, de hver især får.

- En ny cykel betyder rigtig meget. Det er en fantastisk donation og giver mening i familierne. Det skaber frihed og muliggør at børnene bedre kan klare sig selv, siger Trine Vad Kirk fra Varde, giv det videre om en flotte donation.

Man kan støtte Varde, giv det videre via mobilepay 59402. I år får 51 familier i Varde Kommune hjælp af dem til jul, men organisationen hjælper hele året blandt andet også i forbindelse med konfirmation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce