Annonce
Varde

Nye ejere af campingpladsen i Børsmose

Martin Kjeller Petersen bliver på Børsmose Camping, som ansat af de nye ejere. Frem til nytår er han og hans tidligere hustru forpagtere af pladsen. Arkivfoto: Yvonn Tittel
Tre lokale mænd har overtaget ejerskabet af Børsmose Strand Camping. Pladsen drives dog videre med samme forpagter.
Annonce

Børsmose: Der er kommet nye ejere af Børsmose Strand Camping.

Det er Erik Junge, Joel Madsen, og Casper Junge. De kommer fra lokalområdet og ønsker ifølge en pressemeddelelse, at pladsen drives videre i den nuværende ånd.

Således er det også med den nuværende forpagter Martin K. Petersen, at campingpladsen åbner for en ny sæson i forårets 2020.

- Vi vil gerne gøre endnu mere for, at campingpladsen bliver et sted med plads til at lave udendørs aktiviteter både for voksne men også for børn, der har mod på at lege, opleve og lære. Vi vil gerne være et sted, hvor børnefamilier kan tilbringe kvalitetstid sammen i naturens ånd. Jeg ser frem til samarbejdet med de nye ejere. Vi vil i fællesskab bruge det første stykke tid på at lave en mere udførlig plan for fremtiden. Børsmose er mit hjertebarn, så jeg ser frem til at være med ombord, når der kommer nye kræfter til, der kan være med til at bidrage til udviklingen af pladsen, siger Martin K. Petersen i pressemeddelelsen.

Her nævner han også, at det er naturen og omgivelserne, der fortsat bliver fokus på i arbejdet med at drive campingpladsen.

- I det samfund, vi lever i, tror vi på, der vil være en strømning mod ”back to basics”, hvor flere og flere søger væk fra en stresset hverdag mod det simple liv og fællesskabet. Det er i det lys, vi ser et potentiale i at give folk en oplevelse i naturen, siger han. /cak

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce