Annonce
Vejen

Nye familieboliger i Brørup nyder stor efterspørgsel

De 39 familieboliger i Smedeparken i Brørup forventes indflytningsklare i tredje kvartal i 2022. Foto: PR
Smedeparken forventes klar i tredje kvartal i 2020, men allerede nu møder Alfabo stor interesse for de kommende boliger.

Brørup: Den almene boligorganisation Alfabo er klar til at gå i gang med opførelsen af 39 familieboliger i Brørup.

Allerede nu er der rift om boligerne i byggeriet, der får navnet Smedeparken.

- Vi har fået mange henvendelser fra folk, som er interesseret i de nye boliger. Det siger noget om, at der er behov for den type boliger i området. Så vi glæder os meget til, at vi kan gå i gang med byggeriet, siger Bent Jacobsen, bestyrelsesformand hos Alfabo.

Annonce

Ladestandere og ekstra hårde hvidevarer

Boligerne, der ligger bynært med grønne områder, bliver opført i fem forskellige størrelser. Kvadratmeterne svinger fra 74 til 105, så boligerne kan derfor opfylde både den lille og den store families behov.


Vi har fået mange henvendelser fra folk, som er interesseret i de nye boliger. Det siger noget om, at der er behov for den type boliger i området.

Bent Jacobsen


Som noget helt særligt bliver boligerne udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

- Normalt sørger vi kun for ovn, kogeplader og køleskab. Men vi vil gerne tage det ekstra skridt og tilbyde vores beboere lidt mere end normen, fortæller Bent Jacobsen.

Udover ekstra hårde hvidevarer udruller Alfabo også ladestandere til el- og hybridbiler i det nye boligområde.

- Bæredygtighed og grøn omstilling har høj prioritet hos Alfabo. Efterspørgslen efter at bo og leve bæredygtigt er stigende, og det er nødvendigt hele tiden at følge med, så vi kan tilbyde energibesparende og klimasikrende løsninger i vores boligorganisation, siger Bent Jacobsen.

Boligerne i Smedeparken forventes klar til indflytning i tredje kvartal i 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce