Annonce
Billund

Nye floorball-hold for mænd og teenagere i Billund

Torsdag den 24. oktober starter der både et herre- og juniorfloorball hold op i Billund. Arkivfoto: Jens Wognsen
Torsdag den 24. oktober starter to nye floorballhold op i Billund - et for herre og et for unge.

Billund: Siden slutningen af august måned har kvinder over 18 år kunnet spille floorball i Billund. Nu er det så både herrernes og de unges tur.

- Opstarten med kvindeholdet var en stor succes, og der har været efterspørgsel på både et herrehold og et juniorhold, siger Lenne Kjærhus Mikkelsen, der er træner for både kvinderne og det kommende juniorhold.

Floorball er i familie med hockey, hvor der spilles med stave og en rund plastbold med huller.

Juniorholdet er for piger og drenge mellem 12 og 17 år. Herreholdet er for mænd fra 18 år og opefter.

De to hold starter op torsdag i uge 43, og træningen foregår i hallen ved Den Internationale Skole.

- Vi håber på lige så stor tilmelding og succes ved herrerne og juniorerne som ved kvinderne, siger Lene Kjærhus Mikkelsen. Lige nu er der venteliste til at komme på dameholdet.

Annonce

Floorball for unge og herrer

Træningsopstart torsdag den 24. oktober i hallen ved Den Internationale Skole

Herreholdet er for 18+ mænd og træner kl. 20.00-21.30

Juniorholdet er for piger og drenge mellem 12 og 17 år. De træner kl. 17.30-18.30

Trænerne er Lene Kjærhus Mikkelsen, Vivi Damgaard og Lars Thomsen

Tilmelding: billundfodbold.dk/dk/tilmelding/hold/

Motionsfloorball

Lige som hos kvinderne, bliver de to nye hold som udgangspunkt motionshold.

- Det er motionsfloorball, men med mulighed for at tilmelde sig til stævner efter jul, hvis lysten er til det blandt spillerne, siger Lene Kjærhus Mikkelsen.

Foruden hende er Vivi Damgaard også træner på dame- og juniorholdet. Lars Thomsen bliver træner for herrerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Varde For abonnenter

Hun ville egentlig have ham tilbage: 31-årig mand dømt for dele intime billeder af sin ekskæreste

Annonce