Annonce
Billund

Nye floorball-hold for mænd og teenagere i Billund

Torsdag den 24. oktober starter der både et herre- og juniorfloorball hold op i Billund. Arkivfoto: Jens Wognsen
Torsdag den 24. oktober starter to nye floorballhold op i Billund - et for herre og et for unge.

Billund: Siden slutningen af august måned har kvinder over 18 år kunnet spille floorball i Billund. Nu er det så både herrernes og de unges tur.

- Opstarten med kvindeholdet var en stor succes, og der har været efterspørgsel på både et herrehold og et juniorhold, siger Lenne Kjærhus Mikkelsen, der er træner for både kvinderne og det kommende juniorhold.

Floorball er i familie med hockey, hvor der spilles med stave og en rund plastbold med huller.

Juniorholdet er for piger og drenge mellem 12 og 17 år. Herreholdet er for mænd fra 18 år og opefter.

De to hold starter op torsdag i uge 43, og træningen foregår i hallen ved Den Internationale Skole.

- Vi håber på lige så stor tilmelding og succes ved herrerne og juniorerne som ved kvinderne, siger Lene Kjærhus Mikkelsen. Lige nu er der venteliste til at komme på dameholdet.

Annonce

Floorball for unge og herrer

Træningsopstart torsdag den 24. oktober i hallen ved Den Internationale Skole

Herreholdet er for 18+ mænd og træner kl. 20.00-21.30

Juniorholdet er for piger og drenge mellem 12 og 17 år. De træner kl. 17.30-18.30

Trænerne er Lene Kjærhus Mikkelsen, Vivi Damgaard og Lars Thomsen

Tilmelding: billundfodbold.dk/dk/tilmelding/hold/

Motionsfloorball

Lige som hos kvinderne, bliver de to nye hold som udgangspunkt motionshold.

- Det er motionsfloorball, men med mulighed for at tilmelde sig til stævner efter jul, hvis lysten er til det blandt spillerne, siger Lene Kjærhus Mikkelsen.

Foruden hende er Vivi Damgaard også træner på dame- og juniorholdet. Lars Thomsen bliver træner for herrerne.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Danmark skal hænge sammen

Kan man forestille sig en situation, hvor det offentlige dropper investeringen i vejnettet i dele af landet, så borgerne selv må i gang med asfalteringen? Nej selvsagt ikke. Men faktisk er det nogenlunde en parallel beslutning, vores regering har truffet ved at ikke at afsætte midler til bredbåndspuljen i sit udspil til finanslov. Danmark er på vej til at blive næsten 100 procent digitaliseret. Det rummer mange fordele. Både i dialogen med myndighederne og i privatlivet kan det meste hurtigt og bekvemt ordnes via nettet, der samtidig giver adgang til et uendeligt univers af information og underholdning. Forudsætningen for at være en del af det moderne Danmark er hurtigt, stabilt internet. Imidlertid er det fortsat steder i landet, hvor borgerne ikke har denne mulighed. Hermed er de berørte koblet af en central del af infrastrukturen. Konsekvenserne er logiske. Unge familier vælger landet fra, hvis der ikke er net af tilstrækkelig kvalitet. Man skubber således yderligere på den affolkning, der allerede er sat ind af andre årsager. Kreditinstitutternes uvilje til at yde lån til boligkøb i den knap så tæt befolkede del af landet er i forvejen et problem. Men er der heller ikke netforbindelser af en antagelig kvalitet kan boliger på landet blive usælgelige. Samtidig er det svært at drive virksomhed uden bredbånd. Både det lille mekanikerværksted i landsbyen og den moderne landmand er afhængig af computeren. Ansvaret for netforbindelser kan man ligeså lidt som byggeri af veje eller broer pålægge den enkelte. Et eksempel fra Fyn viser således, at det kan koste privatpersoner op til godt 270.000 kroner at få etableret en individuel forbindelse med fibernet. Naturligvis skal staten være sparsommelig. Men en pulje på 100 millioner kroner er ingen kæmpepost på statens samlede udgifter, der i 2018 var på næsten 700 milliarder kroner. For borgerne kan hurtig adgang til nettet til gengæld gøre en verden til forskel. Danmark skal hænge sammen.

Annonce