Annonce
Sønderborg

Nye kræfter til turismeområdet: Visit Sønderborg bliver en del af Destination Sønderjylland

Visit Sønderborg står for at betjene de mange turister, som hvert år finder vej til Sønderborg, bliver en del af Destination Sønderjylland. Foto: Sønderborg Kommune
Destination Sønderjylland overtager fra den 1. oktober 2021 driften af Visit Sønderborg, som indtil nu har været en del af Sønderborg Kommune.

Sønderborg: Med et ønske om et bredere samarbejde omkring turisme, har Visit Sønderborg valgt at overgå til det sønderjyske turistsamarbejde Destination Sønderjylland. Det sker fra den 1. oktober i år.

Det sker, for at sikre videreudviklingen og øget sammenhængskraft på turismeområdet i Sønderborg Kommune og resten af Sønderjylland gennem Destination Sønderjylland.

- Turisme er et af Sønderborg Kommunes fyrtårne, og vi vil gerne videreudvikle indsatserne yderligere på turismeområdet og drage nytte af Destination Sønderjyllands erfaringer. Et regionalt samarbejde giver god mening, hvor vi fastholder god service over for lokale turister, men samtidig skaber et bredere samarbejde på tværs af kommunegrænserne, udtaler formand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Annonce

Som en del af den nye ordning overgår driften af selve bureauet i Perlegade i Sønderborg, hjemmeside, app og sociale medier samt medarbejdere fra turistbureauet til Destination Sønderjylland.

Turistkontor bevares

Den lokale forankring og det fysiske turistkontor i Sønderborg bibeholdes, og Sønderborg Kommune skal fortsat stille lokaler til rådighed for Visit Sønderborg.

- Destination Sønderjylland står i forvejen for driften af turistbureauet i Aabenraa og har dermed erfaring med drift og udvikling af turistbureauer. Når Visit Sønderborg bliver en del af Destination Sønderjylland kommer det til at give nogle driftsfordele, og vi har derfor kunne afsætte 250.000 til produktudvikling, opdatering af hjemmesider og oversættelser på turistmateriale. Jeg glæder mig til at se de nye produkter, som bliver en del af Destination Sønderjyllands fortælling, og som skal gøre Sønderborg mere synlig nationalt og internationalt, udtaler næstformand for Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, Jesper Kock i en pressemeddelelse.

Formanden for bestyrelsen for Destination Sønderjylland, Jakob Lei, ser også frem til den nye organisering og til at udvikle turismeområdet, som Destination Sønderjylland har gjort siden 2015.

- Vi ser et stort potentiale i at varetage både den regionale og den lokale turismeindsats, så vore gæster oplever en landsdel, der fremstår samlet, samtidig med, at der lokalt i de enkelte kommuner er god mulighed for at vise hvilke spændende oplevelser, der findes i nærområdet. Vi glæder os meget til det udvidede samarbejde med Sønderborg Kommune og ser frem til at byde vore nye kollegaer velkommen i vores organisation, udtaler han.

Annonce
Sønderborg For abonnenter

Nekrolog: Hans Peter er stået af hesten

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev For abonnenter

Kandis-Johnny overvældes stadig af bandets trofaste fans: Efter koncerterne går vi frem til vores fans - andre bands går backstage

Team Esbjerg For abonnenter

Team Esbjerg-profil melder sig klar til CL-braget i Frankrig: - Jeg synes, at vi har rigtig fine muligheder

Billund

Brand blev opdaget, da videoovervågningen forsvandt: Der var kun røg, da brandvæsnet nåede frem

Kultur

Koncert-abstinenser i Vejen: Amtoft åbnede festen og savner et spillested i Vejen

Sønderjylland

Glem alt om skuespiller-glamour: - Vi lever fra lønseddel til lønseddel

Sønderjyske Fodbold For abonnenter

Han var strandet i Cameroun: Forsvarsprofil misser endnu en SønderjyskE-kamp

Sønderborg

De har ventet længe – nu kan de se, at der sker noget

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

Velhavere viser stribevis af sportsvogne frem i Kolding

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid – og dem, jeg savner

Haderslev For abonnenter

Mistillid og anspændt forhold endte med kontraktophævelse og politianmeldelse

Sønderjylland

Drama i den nedlagte discountbutik: Sønderjylland skal ikke være et sted, man bare vil væk fra

Annonce