Annonce
Erhverv

Nye Legoland-forlystelser breder sig ind i hotelværelserne

På Hotel Legoland er seks værelser blevet tematiseret efter Lego Movie World. Dermed minder de om det nye område, der bliver indviet i forbindelse med Legolands åbning i næste måned. PR-foto: Legoland
Et helt nyt univers i Legoland - Lego Movie World - står klar, når den nye sæson bliver skudt i gang den 28. marts. Samtidig har en række værelser på Hotel Legoland fået samme tema.
Annonce

Billund: Når Legoland den sidste lørdag i marts slår dørene op til en ny sæson, bliver den røde snor klippet til parkens største enkeltstående investering nogensinde: Lego Movie World.

I anledning af åbningen er seks værelser på Hotel Legoland blevet tematiseret efter Lego Movie World.

- Med de seks nye værelser fuldender vi Lego Movie World-oplevelsen. Udover at man kan opleve de tre nye forlystelser og et helt nyt land i parken, kan børn og deres forældre bruge endnu mere tid sammen med heltene fra Lego Movie World-filmene i nogle rigtig sjove rammer. Ligesom i vores nye land kommer der fuld knald på farverne, så man virkelig føler, at man træder ind i universet fra filmene, siger Legoland-direktør Christian Woller i en pressemeddelelse.

Lego Movie World

Åbning: 28. marts 2020

Areal: 5.000 m2

Legp figurer: 40

Forlystelser: Unikitty’s Disco Drop, Apocalypseburg Sky Battle og Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight

Legeplads: Legepladsen bliver et 10 meter højt legetårn målrettet de 2-5 årige med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter

Fotomuligheder: Der er mange seje fotomuligheder – herunder Emmets dobbeltdækkersofa.

Tematisering: The Lego Movie™ World bliver et gennemtematiseret område, hvor man træder helt ind i filmenes univers og kommer på besøg i de kendte områder fra filmene.

Investering: Største investering i Legoland til dato.

Placering: Det nye område kommer til at ligge i området bag X-treme Racers med indgang både fra Adventure Land og Polar Land.

Annonce

Spændende område

Den nye Lego Movie World byder på tre forlystelser, hvor der er noget for alle aldersgrupper.

- Det bliver uden tvivl et af de mest spændende områder i Legoland med fuld fart på tematiseringen og tre nye forlystelser, som rammer flere aldersgrupper, lover Christian Woller.

Den ene forlystelse hedder Emmets Flying Adventure, hvor man sætter sig til rette og svæver runde inde i en gigantisk skærmformet halvkugle. Det er en noget anderledes måde at se film på.

- Det er virkelig en sjov måde at opleve universet fra Lego Movie-filmene på, når man bogstaveligt talt svæver inde i skærmen, mens sæderne bevæger sig i takt med filmens handling, og så er der også vind og dufte med i oplevelsen, lyder det fra Christian Woller.

Annonce

Flyv i 18 meters højde

Udover Emmets Flying Adventure kommer gæsterne til at opleve et nyt droptårn. For dem, der ønsker lidt mere vildskab, bliver det muligt at få en flyvetur i forlystelsen Apocalypseburg Sky Battle, hvor man flyver rundt i 18 meters højde, mens man selv styrer, hvor meget ens fly skal rotere.

I midten af området kommer der en legeplads, der er udformet som et rumskib. Denne legeplads er inspireret af Benny i Lego Movie-filmene.

Der er godt knald på farverne på de tematiserede værelser på Hotel Legoland. PR-foto: Legoland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce