Annonce
Erhverv

Nye Legoland-forlystelser breder sig ind i hotelværelserne

På Hotel Legoland er seks værelser blevet tematiseret efter Lego Movie World. Dermed minder de om det nye område, der bliver indviet i forbindelse med Legolands åbning i næste måned. PR-foto: Legoland
Et helt nyt univers i Legoland - Lego Movie World - står klar, når den nye sæson bliver skudt i gang den 28. marts. Samtidig har en række værelser på Hotel Legoland fået samme tema.

Billund: Når Legoland den sidste lørdag i marts slår dørene op til en ny sæson, bliver den røde snor klippet til parkens største enkeltstående investering nogensinde: Lego Movie World.

I anledning af åbningen er seks værelser på Hotel Legoland blevet tematiseret efter Lego Movie World.

- Med de seks nye værelser fuldender vi Lego Movie World-oplevelsen. Udover at man kan opleve de tre nye forlystelser og et helt nyt land i parken, kan børn og deres forældre bruge endnu mere tid sammen med heltene fra Lego Movie World-filmene i nogle rigtig sjove rammer. Ligesom i vores nye land kommer der fuld knald på farverne, så man virkelig føler, at man træder ind i universet fra filmene, siger Legoland-direktør Christian Woller i en pressemeddelelse.

Annonce

Lego Movie World

Åbning: 28. marts 2020

Areal: 5.000 m2

Legp figurer: 40

Forlystelser: Unikitty’s Disco Drop, Apocalypseburg Sky Battle og Emmet’s Flying Adventure – Masters of Flight

Legeplads: Legepladsen bliver et 10 meter højt legetårn målrettet de 2-5 årige med to rutsjebaner og sjove legeaktiviteter

Fotomuligheder: Der er mange seje fotomuligheder – herunder Emmets dobbeltdækkersofa.

Tematisering: The Lego Movie™ World bliver et gennemtematiseret område, hvor man træder helt ind i filmenes univers og kommer på besøg i de kendte områder fra filmene.

Investering: Største investering i Legoland til dato.

Placering: Det nye område kommer til at ligge i området bag X-treme Racers med indgang både fra Adventure Land og Polar Land.

Spændende område

Den nye Lego Movie World byder på tre forlystelser, hvor der er noget for alle aldersgrupper.

- Det bliver uden tvivl et af de mest spændende områder i Legoland med fuld fart på tematiseringen og tre nye forlystelser, som rammer flere aldersgrupper, lover Christian Woller.

Den ene forlystelse hedder Emmets Flying Adventure, hvor man sætter sig til rette og svæver runde inde i en gigantisk skærmformet halvkugle. Det er en noget anderledes måde at se film på.

- Det er virkelig en sjov måde at opleve universet fra Lego Movie-filmene på, når man bogstaveligt talt svæver inde i skærmen, mens sæderne bevæger sig i takt med filmens handling, og så er der også vind og dufte med i oplevelsen, lyder det fra Christian Woller.

Flyv i 18 meters højde

Udover Emmets Flying Adventure kommer gæsterne til at opleve et nyt droptårn. For dem, der ønsker lidt mere vildskab, bliver det muligt at få en flyvetur i forlystelsen Apocalypseburg Sky Battle, hvor man flyver rundt i 18 meters højde, mens man selv styrer, hvor meget ens fly skal rotere.

I midten af området kommer der en legeplads, der er udformet som et rumskib. Denne legeplads er inspireret af Benny i Lego Movie-filmene.

Der er godt knald på farverne på de tematiserede værelser på Hotel Legoland. PR-foto: Legoland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Esbjerg For abonnenter

Ramt af vandmasserne: - Vi kan sidde i stuen og fiske

Annonce