Annonce
Aabenraa

Nye lejere holder sig tilbage: Der mangler p-pladser

Det må ifølge Henning Skriver gerne koste et månedligt gebyr at have ret til at langtidsparkere ved gågaden, hvis bare det kunne blive en mulighed. Arkivfoto: Morten Pape
Der er parkeringspladser nok i den nordlige ende af gågaden, men der mangler pladser, hvor man må holde hele dagen. Formand for udvalg er klar til gå i dialog med udlejer.

Aabenraa: Henning Skriver har flere, der har vist interesse for at leje sig ind i Nørreport 10, som den store, lokale håndværksmester netop har købt af antikvitetshandler Lasse Petersen.

Men. For sådan et er der.

- Jeg møder det samme spørgsmål igen og igen. Nemlig "hvor er der mulighed for at parkere?". Og det er det samme med de øvrige ejendomme, jeg har i gågaden, forklarer Henning Skriver, der understreger, at det ikke handler om kundeparkering. Her er forholdene fine.

- Det, der er brug for, er mulighed for tidsubegrænset parkering til dem, der arbejder i gågaden. Og det ikke noget, der behøver være gratis. Der skal bare være en løsning, jeg kan tilbyde mine lejere, siger Kraftman-ejeren og henviser til de parkeringskort, man i andre byer kan købe, og som giver ret til at holde på bestemte pladser.

Formand vil i dialog

I forhold til Nørreport kan Henning Skriver ikke lade være med at kigge hen mod det tidligere posthus i Jernbanegade, hvor der stadig er en lang række parkeringspladser forbeholdt postvæsenet, selv om antallet af medarbejdere er faldet drastisk, efter det nu kun er distributionskontor.

Erhvervsmanden har derfor taget fat i formanden for kommunens vækstudvalg for land og by, Philip Tietje (V), for at gøre ham opmærksom på, at der er et problem med manglende p-pladser.

Formanden har lyttet, og han er klar til at tale videre om en løsning.

- Jeg synes, det grundlæggende er en god idé, hvis vi kan hjælpe hinanden. Vi vil gerne i dialog med dem, der ønsker at leje p-pladser, siger Philip Tietje.

Han vil ikke for nuværende lægge sig fast på en placering af pladserne, men han har fået undersøgt, at det er Aabenraa Kommune, der ejer parkeringspladsen ved posthuset, så der er mulighed for, at den kan komme i spil.

Annonce
Aabenraa For abonnenter

Seniorer håber på velvilje hos nyt flertal: De ønsker sig et bofællesskab på skolens grund

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Maiken har set flere af sine efterskolevenner sige farvel efter coronaen: - De bliver socialt udmattede, og så vil de hjem

Esbjerg For abonnenter

Magdalenes søn ville hellere på skadestuen end i skole - forsøgte at brække sine tæer: Mor føler sig nødsaget til selv at undervise ham

Tønder

Larm i luften: Kampfly har kurs mod Rømø

Esbjerg

Vild vandrehistorie rammer Bilka Esbjerg: - Det er en kæmpestor and

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Vejen For abonnenter

Vinterbadeklub har kæmpet i fire år for at få sat lys op ved søbad: - Vi venter og venter på svar fra kommunen, og vi kommer ingen vegne

Hos Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers vejer mors mening stadig tungt, når de unge skal vælge vej

Esbjerg

Corona rammer skolerne spredt: Nogle steder er der ingen problemer, andre steder er der kun to elever i en klasse

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Kultur

Se billederne: Kronprinsesse Mary i Kolding før stor udstilling om kronprinsesserne

Erhverv For abonnenter

Lille it-firma i landsby er gået konkurs: Fire har mistet deres job - men kun ét selskab i Island mister penge

Esbjerg

Endnu en uddannelse kommer til Esbjerg: De første studerende optages allerede i år

Annonce