Annonce
Tønder

Nye tiltag bliver synlige i midtbyen

Nye skilte er blevet sat op. De skal lede folk på rette vej, når bilen er parkeret.Foto: Betina Skjønnemand
Et halvt år efter at initiativet BID blev skudt i gang, er en række aktiviteter sat i værk for at styrke midtbyen i Tønder.
Annonce

Tønder: Siddepladser i gågaden, der sikrer, at man kan tage sig et lille hvil, gule fodspor og nye henvisningsskilte, der leder folk på rette vej, når de har parkeret bilen.

Det er blot et par af de konkrete ting, der - indtil nu - er kommet ud af initiativet BID Danmark, der i september blev skudt i gang i Tønder Sport- og Fritidscenter. BID-initiativet skal netop sætte nye initiativer i gang, der skal løfte Tønders midtby.

Direktør i BID Danmark og tovholder på projektet i Tønder, Mikkel Niess, er glad for den måde, projektet i Tønder skrider frem på.

- Der kommer flere og flere til møderne, folk er super engagerede, og der er rigtig mange gode idéer. Vi har på kort tid fået gang i rigtig mange tiltag, og det, at der kommer flere til møderne, det er rigtig positivt, lyder det fra Mikkel Niess, der fortæller, at der ved sidste møde deltog omkring 30 personer.

Det betyder BID

BID betyder Business Improvement Districts.

BID er en samarbejdsmodel, der skal styrke byliv og handelsliv.

Deltagerne i BID-møder er de folk, der har interesse i området, og alle løfter i flok og bidrager med netværk, viden og tid.

Næste møde er den 24. februar klokken 18 hos Kong Christian.

Annonce

Tønder i top

Mikkel Niess har sat gang i en lang række lignende projekter i en del byer over hele landet. Og set i forhold til mange af dem, har han kun roser til overs for Tønder.

- Projektet i Tønder går over, hvad jeg normalt vil forvente. Tønder støtter noget mere op om det, end jeg har set andre steder. Så det, synes jeg, er super fedt. Det viser, at folk faktisk er interesserede i at gøre noget for midtbyen, fortsætter han.

BID-møderne i Tønder bliver holdt cirka en gang om måneden, og næste møde finder sted mandag den 24. februar klokken 18 til 20.00 hos specialforretningen Kong Christian. Alle er velkomne til at møde op og deltage.

Nye gademøbler i glade farver er nu sat i gågaden. Planen er, at der skal puder på møblerne.Foto: Betina Skjønnemand
Malede gule fodspor skal hjælpe til med, at byens gæster kan finde vej til gågaden.Foto: Betina Skjønnemand
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce