Annonce
Tønder

Nye udstillinger klar til genåbningen

Hanne Behrens udstilling på Drøhses Hus åbner op onsdag den 21. april. Den 22. april åbner udstillingen ALBUM på Museet Holmen i Løgumkloster. Foto: Mathies Møller Dalsgaard.
I næste uge bliver det igen muligt at komme på museum. I Tønder Kommune åbner der blandt andet udstillinger på Museet Holmen i Løgumkloster og Drøhses Hus i Tønder.

Løgumkloster/Tønder: Når der fra den kommende uge bliver åbnet op for museerne i Tønder kommune, vil der blandt andet være mulighed for at se udstillinger i Løgumkloster og Tønder.

På Museet Holmen i Løgumkloster vil der fra den 22. april være mulighed for at se udstillingen ALBUM, som er lavet af kunstneren Ken Denning.

Udstillingen laves i et samarbejde med Museumsberg Flensborg. Som kunstner har han samlet på oplevelser, indtryk og minder. Særligt fra steder som Island, Færøerne, Stenderup Halvøen, hvor han bor og Gendarmstien, hvor han er født. Udstillingen er delt op i fire forskellige rum.

Annonce

I Flensborg vil man kunne se rummene Island, Færøerne og Stenderup Halvøen. På Museet Holmen vises rummet Gendarmstien.

På Museet Holmen vil der ikke være en fernisering, og der er maksimalt tilladt at være fem gæster af gangen fra den 22. april.

Så enkelt er det

I Drøses Hus i Tønder vil der fra onsdag den 21. april være mulighed for at se udstillingen "Så enkelt er det" af Hanne Behrens, der er vokset op i Tønder. Her vil man kunne se unikasmykker, der er lavet med tekstile teknikker i guld og sølv, hvor udgangspunktet er tråden.

På grund af forsamlingsforbuddet vil der ikke være mulighed for en reception.

Annonce

Usikkerhed om foredrag

Foreningen "Venner af Kunstmuseet i Tønder" har tidligere haft foredrag omkring det 20. århundredes kunsthistorie. Foredragene er på plads, ligesom foredragsholder Ole Juhl, der er kunsthistoriker, er klar til at holde dem. I en pressemeddelelse skriver foreningen, at den vil melde flere detaljer omkring foredragene ud, når der er mulighed for at samles i lidt større grupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce