Annonce
Aabenraa

Nygadehuset byder på afrikansk danseworkshop med Michael Domfeh

Nygadehuset gentage successen med et tilbud om at bytte tøj søndag den 25. august. Tøj Swap giver alle mulighed for at komme med ti stykker tøj, som de så kan bytte med andre. Privatfoto

Aabenraa: Søndag den 25. august kl. 10-14 er der igen kreativ familieværkstedsdag i Nygadehuset. Her gentager man en tidligere succes - nemlig et tilbud til bytteglade, der vil bytte tøj i Tøj Swap.

Få nyt liv i din garderobe ved at bytte dit tøj, tasker eller accessories med andre. I stedet for at smide tøjet ud, du ikke går med, kan andre få glæde af det, og du får selv tøj med hjem, som kan friske din egen garderobe op. Du kan højst have 10 stykker tøj eller tilbehør med, som du afleverer ved ankomst, og som en medarbejder fordeler ud på bøjler efter størrelse.

I familieværkstedet kan man være kreativ og sammen med familien lave selvportræt, dekorere din egen bog eller give den en ny funktion, som kun fantasien sætter grænser for.

Samme dag kl. 11 kan man finde rytmesansen frem, når der er afrikansk danseworkshop med Michael Domfeh, der viser de mange dansetrin frem, som han har medbragt hele vejen fra Ghana.

Annonce
Michael Domfeh fra Ghana kommer og leder en afrikansk danseworkshop i Nygadehuset. Han har taget sin familie med, og er klar til at undervise i de forskellige dansetrin fra hans hjemland. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Annonce