Annonce
Tønder

Nyslået hotelejer på forpagter-jagt: Det er vigtigt at finde den rigtige

Jagter en strike: Filsø Hotel er Allan Thomsens første. Han er til daglig investor og driver en portefølje af lejligheder i Fredericia- og Vejle-området. Foto: Niklas Majgaard
Allan Thomsen overtog i begyndelsen af februar det tidligere Bowler Inn, og er nu på udkig efter en forpagter, som kunne tænke sig at være med til at udvikle bowler-hotellet.
Annonce

TØNDER: Bowler Inn på Ribe Landevej i Tønder, har netop skiftet navn til Filsø Hotel, men det er planen, at hotellet fremover skal have en forpagter. Men indtil videre er der åbent igen, og man kan via Filsø Hotels hjemmeside atter bestille et spil bowling.

Men det genstartede bowling-hotel er i første omgang startet op på lavt blus. Planen fra den nye ejer, Allan Thomsen, er, at finde en forpagter, som vil drive stedet. Flere interesserede har meldt sig på banen, men en aftale er endnu ikke kommet i stand - og derfor er investoren fra Børkop fortsat på udkig efter en eller flere interesserede, som gerne vil drive stedet.

- Der har været et par interesserede igennem, men det er ikke lykkedes at komme til enighed - og derfor søger jeg videre. Jeg bor jo en halvanden time herfra, så der er meget kørsel og meget nyt at tage stilling til. Jeg har ikke branchekendskabet, så jeg må sige, at det har været lidt en mundfuld at blive hotelejer, forklarer han.

Allan Thomsen råder i forvejen over en håndfuld ejendomme i Fredericia- og Vejle-området. Han kommer fra entreprenørbranchen som både afdelingsleder og projektleder med speciale i teknisk isolering, og derfor er rollen som investor også relativt ny.

- Det er noget anderledes at være hotelejer end at drive ejendommene. Ved ejendomme står folk jo i kø for at komme ind, men det er lidt noget andet med et hotel. Det gør også, at det er vigtigt at finde en god forpagter, for det skal være én, du ved kan løfte opgaven.

Allan Thomsen overtog i begyndelsen af februar Bowler Inn, som nu hedder Filsø Hotel. Den nye ejer ser især perspektiver i at skrue op for satsningen på hoteldelen, og kan i det hele taget tilbyde en ny forpagter en køreklar løsning. Han overtog nemlig stedet med alt inventar på plads. Foto: Niklas Majgaard
Annonce

Særlig kombination

Han peger til gengæld på, at kombinationen af bowling, restaurant, hotel og spillehal er særlig - og at det er en faktor, som en fremtidig forpagter vil kunne gøre god brug af.

- Jeg er sikker på, at stedet her har en god kombination, for man vil ikke stå med kun én indtægtskilde. Er du presset på det ene, så er der muligheder for at skrue op for noget andet - og der er også en lejebolig med, så reelt er der fire indtægtskilder i hotellet. Jeg ser især et potentiale i at skrue op for hoteldriften, forklarer han og fortsætter:

- Hoteldriften er domineret af de store amerikanske søgemaskiner Booking.com, Expedia og Hotels.com, som virkelig skaffer kunder ind, men jeg har også fået linet Filsø Hotel op i forhold til nogle danske dealsites, hvilket er nyt for hotellet her. Der har været en belægning på cirka 50 procent på værelserne, og der ser jeg bestemt potentiale til mere.

Men indtil videre søger Allan Thomsen og Filsø Hotel videre efter en forpagter. Planen er, at der er landet en aftale senest indenfor de kommende par måneder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce