Annonce
Kultur

Nytårskoncert på Damms Gård

Fredag kan man opleve Drones and Bellows på Damms Gård. PR-foto

Felsted: Fredag den 10. januar klokken 19.30 inviterer Kultur på Damms Gård i Felsted til nytårskoncert med det dansk-tyske folk-orkester Drones and Bellows.

- Det bliver en aften med forrygende skotsk-inspireret folk fremført af det rutinerede orkester der blandt andet flere gange har optrådt ved arrangementer i forbindelse med Tønder Festivalen, fortæller Hans Jørgen Albrechtsen, Kultur på Damms Gård, i en pressemeddelelse.

- Vi har et langt og fyldigt program foran os i 2020. Vi regner med i år at gennemføre 14-16 koncerter. 12 på Damms Gård i Felsted og fire sommerkoncerter i Pavillionen på Stevninghus ved Kliplev, lyder det videre.

Inden koncerten er der mulighed for tilkøb af en lille sønderjysk nytårsmenu bestående af snysk med citronfromage til dessert.

Billetter til koncerten kan købes enten på hjemmesiden KultDG.dk eller hos Hans Jørgen Albrechtsen på 6092 4669. Desuden kan billetter købes hos Spar i Felsted eller direkte ved indgangen. Maden skal bestilles hos Hans Jørgen Albrechtsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce