Annonce
Haderslev

Nytårskoncerter blev skudt i gang med et brag

Amin Jensen er gæstesolist ved Slesvigske Musikkorps' nytårskoncerter. PR foto
Annonce

Sønderjylland: SMUK – Slesvigske Musikkorps, Julie Berthelsen, Amin Jensen og dirigent Michelle Rakers kom godt fra premieren på årets nytårskoncert på Harmonien i Haderslev og er nu klar til at drage på turné. - Det gik sindssygt godt. Vi har allerede fået en masse gode tilbagemeldinger. Det var en rigtig, rigtig god premiere. Det har også været et super prøveforløb. Musikerne er topprofessionelle og har et enormt overskud. Det er dejligt, udtaler Amin Jensen i en pressemeddelelse.

Selv om Amin Jensen er en rutineret herre, så var premieren og samarbejdet med Forsvarets Musikalske Ambassadører alligevel noget, der gjorde et stort indtryk. Han har aldrig tidligere optrådt med så stort et orkester, og han havde derfor lidt premierenerver, fortæller han.

SMUKs orkesterchef, Rasmus Frandsen, oplyser, at flere spillesteder melder om tæt på udsolgt. - Vi kan mærke, at også publikum på nyere spillesteder for alvor har taget vores nytårskoncerter til sig. Blandt andet i København bliver billetterne nu også revet væk, siger Rasmus Frandsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce