Annonce
Varde

Nytænkning i en coronatid: Danse-Caroline inviterer til show i cyberspace

Caroline Sander fra Dance Company Twenty i Varde, der blev nummer to ved "vildeste danser" på TV 2 for en måned siden, går sammen med Hans Tosti og Create Media om at sende live fra stort gallashow med 350 dansere fra Musikhusets store sal. Foto: Jacob Schultz
Caroline Sander, der blev landskendt i TV 2-programmet Den Vildeste Danser, afholder sin danseskoles juleshow virtuelt. Direkte fra Musikhuset.
Annonce

Varde: Mærkelige tider kræver nytænkning. Derfor havde Caroline Sander længe overvejet, hvordan hun skulle afvikle sin danseskoles årlige juleshow i Musikhuset.

Nu er hun gået sammen med marketingfirmaet Create Media, der drives af den lokale Hans Tosti fra Nordenskov, om et show sendt live hjem i publikums stuer via professionelle live-optagelser.

Kristoffer Frederiksen bag kameraet, mens Hans Tosti ser til, og Caroline Sander laver lidt moderne dans. Til showet stiller Create Media med fire-fem kameraer. Foto: Jacob Schultz

- Jeg bliver nærmest rørt over at se en aktør som Caroline, der på relativt kort tid får banket en succesfuld danseskole op. Jeg har fulgt hende i nogen tid, fordi hun er en af dem i Varde og omegn, der er allerbedst på sociale medier, og det er klart, at da hendes hold så kom med i vildeste danser og samlede unge som gamle om noget at tale om og heppe på, blev det bare endnu bedre, siger Hans Tosti og fortsætter:

- Vi leverer en fuldt professionel produktion af hendes show, og vi gør det gratis, fordi for sådan en virksomhed som Carolines, er det rigtig vigtigt, at hun kan afholde de her events, så hun kan blive ved med drive forretning i Varde.

Billetter

  1. Billet til DCT Juleshow 2020 købes på Musikhuset Esbjergs hjemmeside, mhe.dk.
  2. Pris: 90 kroner per person.
  3. En time før showet går i gang får man et link til at se transmissionen.

Hans Tosti har tidligere været chef for den afdeling i Salling Group, der står for digitale kampagner, marketingchef i Sunset Boulevard og administrerende direktør i Nice Hair. Nu har han dannet Create Media med to kompagnoner i Vejle. Han har speciale i markedsføring via video, men laver også træningsforløb med videooptagelser for store virksomheder - og livestreaming,

DCT's Juleshow 2020 var planlagt til den 6. december, før corona gjorde den slags arrangementer umulige. Datoen holder Caroline Sanders fast i, fra klokken 12-14.

Annonce

Live for spændingens skyld

Hvorfor skal transmissionen være live?

- Fordi det skal være så virkelighedstro som muligt. Det er jo det med spændingen og nervøsiteten, der er med til at gøre det til noget helt særligt, når man er elev. Man har kun ét shot, siger Caroline Sander.

De kan lave markedsføring via video, men det der med at lære dem dansetrin må Caroline Sander hurtigt opgive.  Foto: Jacob Schultz

Som i den virkelige verden, hvor hundredvis af publikummer plejer at fylde Musikhuset til juleshowet, skal man også løse billet for at se danserne på livestream.


Jeg kan selvfølgelig ikke være politimand, men vi har behov for støtte, så håbet er, at man køber en billet per person, der skal se med,

Caroline Sander


I Musikhuset skal hele familien købe billet. Hjemme i stuen kan alle jo se med på én stream?

- Jeg kan selvfølgelig ikke være politimand, men vi har behov for støtte, så håbet er, at man køber en billet per person, der skal se med, siger Caroline Sander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg For abonnenter

Kommentar: Giv dispensation til Sønderborgs hårde ghetto

Trekantområdet

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce