Annonce
Debat

Nyt Aktivitetshus i Vonsild burde blive en realitet

Læserbrev: Man skal i høj grad værne om foreningslivet, sammenholdet og fællesskabet i vores lokalområder, så der forsat er et aktivt tilbud i ens nærområde. For mig er foreningslivet en af de kulturelle værdier, der er særlig dansk, og det skal man i høj grad beskytte, uanset om det er idrætsklubben, små frivillige -eller kulturforeninger.

Derfor bliver jeg vred over at læse historien om bestyrelsen, der har nedlagt deres bestyrelsesposter i Aktivitetshuset i Vonsild. Jeg forstår udmærket bestyrelsens magtesløshed i sagen, de har fået en uendelig unfair behandling af seniorafdelingen i Kolding Kommune.

Det har været kendt længe af folkevalgte, brugere af huset og de frivillige, at der har været ønske om nyt aktivitetshus i Vonsild. Der hvor de har til huse, er en barak fra 2003, som var midlertidig og er ved at falde fra hinanden. Eksperter fra kommunen har tidligere udtalt, at det er i forfald og lovede, at de i 2020 vil få et nyt hus men bliver så oplyst, at man vil forsøge fikse det gamle.


Jeg forstår udmærket bestyrelsens magtesløshed i sagen, de har fået en uendelig unfair behandling af seniorafdelingen i Kolding Kommune.


Jeg siger spild af penge. Vonsild er en by i udvikling, flere nye udstykninger, flere borgere i byen. Vonsild har 3171 indbyggere, så man kan ligeså godt få skabt et rum, så man forsat kan tilbyde vores senior og efterlønnere madlavningshold, kortspil, nørkling, stole gymnastik,  foredrag mm. Man skal beskytte foreningslivet, da det fremmer trivsel for den enkelte og løfter livskvalitet. Men man skal også værne om vores frivillige, ulønnede ildsjæle, der holder foreningslivet i gang og sørge for, at de har gode vilkår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tønder

Den nye skole i Skærbæk

Annonce