Annonce
Erhverv

Nyt Billund-firma træner piloter i hele verden

Direktør for Aeroteam Team Training Solution, Søren Seindal Agner- PR-foto
Scandinavian Avionics Group, der er specialiseret i flyvemaskiners elektroniske systemer, tilbyder nu undervisning til særligt mindre og mellemstore luftfartsselskaber.

Billund: 1. oktober kunne Scandinavian Avionics Group præsenterer deres nyeste skud på stammen af selskaber. Sammen med den erfarne Søren Seindal Agner, der er specialiseret i træning og undervisning af medarbejdere i luftfartsbranchen, har de stiftet selskabet Aeroteam Training Solutions. Søren Seindal Agner ejer i forvejen firmaet Aeroteam.

- Jeg har gennem de seneste 10 år hjulpet Scandinavian Avionics med at få deres træningsafdeling op at køre. Vi begyndte efterhånden at kunne se en synergi i det, vi lavede, og at vi måske kunne samle både træning til piloter, kabinepersonale og mekanikere under ét, fortæller direktør for Aeroteam Training Solutions, Søren Seindal Agner.

Direktøren er oprindelig uddannet pilot og har siden 2004 undervist medarbejdere primært inden for luftfartsbranchen. Aeroteam Training Solutions tilbyder træning til mindre og mellemstore luftfartsselskaber.

- Der er mange lovbestemte kurser, medarbejdere i luftfartsbranchen skal have. I Aeroteam Training Solutions kan vi for eksempel hjælpe de mindre selskaber med at holde styr på medarbejdernes kompetencer. Vi vil lade selskaberne overlade deres træning af medarbejderne til os og sikre selskaberne, at de kurser, vi laver, lever op til den gældende lovgivning, siger Søren Seindal Agner.

Annonce
Vi må ikke lave fejl, men vi er mennesker, så hvad gør vi, hvis der alligevel opstår fejl eller noget går i stykker?
Søren Seindal Agner, direktør før Aeroteam Training Solutions

Fokus på praktisk undervisning

Praktisk undervisning er et af firmaets fokuspunkter.

- Vi fokuserer på indholdet af kurserne, og vi vil meget gerne tilbyde klasseundervisning og praktisk undervisning, siger Søren Seindal Agner.

Firmaet er særlig specialiseret i ’Crew Resource Management’.

- Det er, hvordan man som personale håndterer krisesituationer. Vi må ikke lave fejl, men vi er mennesker, så hvad gør vi, hvis der alligevel opstår fejl eller noget går i stykker?

Undervisningen kan foregå hos Aeroteam Training Solutions eller ude ved det enkelte luftfartsselskab over hele verden.

- I uge 43 skal jeg for eksempel til Japan og uddanne instruktører i den måde, vi her i firmaet underviser på, siger Søren Seindal Agner, der udover at være direktør for den nystiftede virksomhed, fortsætter som ejer af firmaet Aeroteam.

Aeroteam Training Solution og Scandinavian Avionics Group

Scandinavian Avionics Group har adresse på Stratusvej 9 i Billund

Aeroteam Training Solution ejers af Søren Seindal Agner og Scandinavian Avionics Group

Scandinavian Avionics Group tilbyder alt fra specialdesignede avionics totalløsninger til reparation af udstyr til civile og militære fly, helikoptere og droner

Aeroteam Training Solution tilbyder træning af piloter, mekanikere, kabinepersonale og jordpersonale

Direktør for Scandinavian Avionics Group, Michael Raundal Truelsen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Jørgen kæmper om at blive Danmarks bedste kloakmester: - Det er vigtigt for mig at vide, at jeg gør et godt stykke arbejde

Annonce