Annonce
forside

Nyt byrådsmedlem: Jeg er ydmyg

Svend Boye Thomsen (V) er glad for, at han fik nok stemmer til at komme i byrådet.

Ringkøbing: Tirsdagens valgresultatet betød, at Venstre gik tre mandater tilbage i forhold til det seneste valg. Derudover blev nogle af de 11 mandater også besat af nye ansigter. En af dem var Svend Boye Thomsen, der fik 552 stemmer.

Efter offentliggørelsen var han glad for, at så mange havde valgt at sætte deres kryds ud for hans navn:

- Det betyder meget for mig, men jeg er også ydmyg over, at så mange har valgt at stemme på mig. Jeg håber, at jeg kan leve op til deres tillid, siger han.

Svend Boye Thomsen bor til daglig i Stadil og netop stemmerne fra lokalområdet var han spændt på:

- Jeg var meget spændt på mit valg i Stadil og Vedersø. Jeg har boet der i halvandet år, og tidligere har Ole Kamp taget mange af stemmer. Jeg fik heldigvis et godt valg, og jeg er naturligvis glad for, at de lokale stemte på mig, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce