Annonce
Vejen

Nyt center for events og teambuilding er på vej

33-årige Jakob Pedersen, der ejer firmaet, Sjovoglej.dk, i Vejen, har købt den tidligere kostskole, Assersbølgård, ved Lindknud. Assersbølgård skal fremover være et center for events og teambuilding. Foto: Søren Dippel
Indehaveren af Sjovoglej.dk på Dalgas Allé i Vejen, Jakob Pedersen, har købt den gamle kostskole, Assersbølgård, ved Lindknud.
Annonce

Lindknud: Den tidligere kostskole Assersbølgård er i denne tid under hastig forvandling, og står det til Jakob Pedersen, som er indehaver af firmaet, Sjovoglej.dk, skal der til næste år åbnes et center for events og teambuilding på det 11 hektar store areal ikke langt fra Lindknud.

- Her har vi rammerne til at kunne tilbyde mange forskellige ting for eksempel firmaarrangementer og polterabender. Vi skal have en paintballbane, ferieboliger, bed and breakfast, en indendørs bane til lokumsræs og en udendørs bane til at køre på Segway. Vi vil også indrette festlokaler, og køkkenfaciliteterne er her allerede, for kostskolen rådede i forvejen over et stort industrikøkken, siger Jakob Pedersen, der allerede har kunnet skrive tre udlejninger af et festlokale på Assersbølgård i ordrebogen.

Da kostskolen lukkede, satte Vejen Kommune alle bygningerne og det 11 hektar store areal til salg for 3,8 millioner kroner. Men Jakob Pedersen endte med at købe det hele for 2,9 millioner kroner.

- Det er en stor investering for mig, og der skal også investeres yderligere i opbygningen af centret, siger Jakob Pedersen, der overtager nøglerne til Assersbølgård den 15. august.

To firmaer

Jakob Pedersen er indehaver af, Sjovoglej.dk, der er et firma i branchen for events og udlejning.
Sjovoglej.dk har sine kunder i hele Danmark.
Senest har Jakob Pedersen opkøbt et par af sine konkurrenter, JP Udlejning i Horsens og Event og Udlejning i Randers, og flyttet alle aktiviteterne til hovedsædet på Dalgas Allé i Vejen.
Nu har han også stiftet firmaet, Assersbølgård, ved Lindknud, der skal være et center for events og teambuilding.
Annonce

Medarbejdere

Med købet får han 4000 kvadratmeter under tag, og det får han god brug for. Hans firma, Sjovoglej.dk, der indtil nu har haft til huse på Dalgas Allé i Vejen, er ved at sprænge rammerne her. Det er også her, han har sin privatbolig, men den og lagerbygningerne vil blive sat til salg, og så flytter han selv ind på øverste etage af hovedbygningen på Assersbølgård.

Det ny firma har fået navnet, Assersbølgård, og med overtagelsen er der allerede faciliteter, som det ny eventcenter kan gøre brug af. Her er en gigantisk hoppepude, en naturlegeplads og noget så usædvanlig som en klatresilo, hvor det indvendige af en silo er en klatrevæg.

I øjeblikket er flere af Vejen Kommunes folk i fuld gang med at shine udendørsarealerne op som aftalt i købskontrakten.

- Men fremover får jeg selvfølgelig også brug for at ansætte nogle medarbejdere – en handymand, en pedel, en kontorassistent og en eventmanager. Dertil kommer en stab af ungarbejdere, siger Jakob Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce