Annonce
Vejen

Nyt center for events og teambuilding er på vej

33-årige Jakob Pedersen, der ejer firmaet, Sjovoglej.dk, i Vejen, har købt den tidligere kostskole, Assersbølgård, ved Lindknud. Assersbølgård skal fremover være et center for events og teambuilding. Foto: Søren Dippel
Indehaveren af Sjovoglej.dk på Dalgas Allé i Vejen, Jakob Pedersen, har købt den gamle kostskole, Assersbølgård, ved Lindknud.

Lindknud: Den tidligere kostskole Assersbølgård er i denne tid under hastig forvandling, og står det til Jakob Pedersen, som er indehaver af firmaet, Sjovoglej.dk, skal der til næste år åbnes et center for events og teambuilding på det 11 hektar store areal ikke langt fra Lindknud.

- Her har vi rammerne til at kunne tilbyde mange forskellige ting for eksempel firmaarrangementer og polterabender. Vi skal have en paintballbane, ferieboliger, bed and breakfast, en indendørs bane til lokumsræs og en udendørs bane til at køre på Segway. Vi vil også indrette festlokaler, og køkkenfaciliteterne er her allerede, for kostskolen rådede i forvejen over et stort industrikøkken, siger Jakob Pedersen, der allerede har kunnet skrive tre udlejninger af et festlokale på Assersbølgård i ordrebogen.

Da kostskolen lukkede, satte Vejen Kommune alle bygningerne og det 11 hektar store areal til salg for 3,8 millioner kroner. Men Jakob Pedersen endte med at købe det hele for 2,9 millioner kroner.

- Det er en stor investering for mig, og der skal også investeres yderligere i opbygningen af centret, siger Jakob Pedersen, der overtager nøglerne til Assersbølgård den 15. august.

Annonce

To firmaer

Jakob Pedersen er indehaver af, Sjovoglej.dk, der er et firma i branchen for events og udlejning.
Sjovoglej.dk har sine kunder i hele Danmark.
Senest har Jakob Pedersen opkøbt et par af sine konkurrenter, JP Udlejning i Horsens og Event og Udlejning i Randers, og flyttet alle aktiviteterne til hovedsædet på Dalgas Allé i Vejen.
Nu har han også stiftet firmaet, Assersbølgård, ved Lindknud, der skal være et center for events og teambuilding.

Medarbejdere

Med købet får han 4000 kvadratmeter under tag, og det får han god brug for. Hans firma, Sjovoglej.dk, der indtil nu har haft til huse på Dalgas Allé i Vejen, er ved at sprænge rammerne her. Det er også her, han har sin privatbolig, men den og lagerbygningerne vil blive sat til salg, og så flytter han selv ind på øverste etage af hovedbygningen på Assersbølgård.

Det ny firma har fået navnet, Assersbølgård, og med overtagelsen er der allerede faciliteter, som det ny eventcenter kan gøre brug af. Her er en gigantisk hoppepude, en naturlegeplads og noget så usædvanlig som en klatresilo, hvor det indvendige af en silo er en klatrevæg.

I øjeblikket er flere af Vejen Kommunes folk i fuld gang med at shine udendørsarealerne op som aftalt i købskontrakten.

- Men fremover får jeg selvfølgelig også brug for at ansætte nogle medarbejdere – en handymand, en pedel, en kontorassistent og en eventmanager. Dertil kommer en stab af ungarbejdere, siger Jakob Pedersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce