Annonce
Esbjerg

Nyt festivalkoncept hitter hos publikum

Brian Petersen, Michael Sørensen og Freddy Vork, Esbjerg: - Det er et godt tiltag, for på den her måde kan man fordybe sig i musikken og musikeren. Man kan slet ikke undgå at blive grebet af stemningen. Det er et godt valg at lade netop Thomas Dybdahl spille til sådan en koncert, og tidspunktet, fredag eftermiddag, er velvalgt. Det duer ikke med en intim-koncert om fire timer!

Arrangørerne af Fanø Vesterland ramte plet, da de lod årets festival begynde intimt og helt nede i tempo. Det viser en lille rundspørge, som JydskeVestkysten lavede i forbindelse med Thomas Dybdahls optræden på teltscenen fredag eftermiddag.

Fanø: Det nye tiltag på Fanø Vesterland blev godt modtaget. Enkelte festivalgæster brokkede sig over, at de blev vist ud af teltet, fordi de snakkede for højt og dermed forstyrrelse den ro, arrangørerne forsøgte at skabe omkring teltscenen i forbindelse med norske Thomas Dybdahls intime koncert.

Hovedparten af dem, der overværende koncerten, så dog ud til at nyde koncerten i fulde drag, og her kan du læse, hvad nogle af de festivalgæster, JydskeVestkysten talte med umiddelbart efter koncerten, mener om det nye tiltag:

Brian Petersen, Michael Sørensen og Freddy Vork, Esbjerg:

- Det er et godt tiltag, for på den her måde kan man fordybe sig i musikken og musikeren. Man kan slet ikke undgå at blive grebet af stemningen. Det er et godt valg at lade netop Thomas Dybdahl spille til sådan en koncert, og tidspunktet, fredag eftermiddag, er velvalgt. Det duer ikke med en intim-koncert om fire timer!

Flemming Nørskov, Esbjerg:

- Jeg synes, det er en rigtig god idé, at man starter festivalen op på den her måde, men mange, som kommer her, er nok kommet direkte fra arbejde, og de ville måske have haft bedre af at blive "sparket lidt i gang". Jeg tror, det handler om at give det her lidt tid. Folk skal lige vænne sig til, at det også er muligt at gå til festival på den her måde.

Sidse Munkhaus, Faxelade Plads, og Klaus Skytte, Greve:

- Jeg, Sidse, synes, det er fuldstændigt fantastisk, og jeg synes godt, man kan gå til festival på den her måde. Normalt er festivaler jo et sted, hvor folk drikker sig i hegnet. Her kan vi sidde og hygge os i en lædersofa og lytte til Thomas Dybdahls sange. Det er fantastisk. Klaus var til gengæld ikke så vild med Thomas Dybdahls musik.

Han sagde: - Jeg kender ikke hans musik, og skulle jeg lytte rigtigt til den, ville jeg nok foretrække at lytte til musikken i enerum. Til gengæld er her en rigtig god stemning i teltet.

Vivi Fischer-Jensen, Udbyhøj, og Arne Kristensen, Gørding:

- Det er absolut et positivt tiltag med sådan en stille start på festivalen. Vi vidste bare slet ikke, at man skulle være stille i teltet. Det opdagede vi først, da vi uden for teltet ville købe øl i baren og oplevede, at tre personer stod og brokkede sig over, at de var blevet smidt ud af teltet, fordi de larmede for meget. Ideen med en stille start er god, for så får man mulighed for virkelig at lytte til musikken. Thomas Dybdahl spiller ikke højere, end man kan holde ud at være her. Det er rart.

Annonce
Flemming Nørskov, Esbjerg: - Jeg synes, det er en rigtig god idé, at man starter festivalen op på den her måde, men mange, som kommer her, er nok kommet direkte fra arbejde, og de ville måske have haft bedre af at blive "sparket lidt i gang". Jeg tror, det handler om at give det her lidt tid. Folk skal lige vænne sig til, at det også er muligt at gå til festival på den her måde.
Sidse Munkhaus, Faxelade Plads, og Klaus Skytte, Greve: - Jeg synes, det er fuldstændigt fantastisk, og jeg synes godt, man kan gå til festival på den her måde. Normalt er festivaler jo et sted, hvor folk drikker sig i hegnet. Her kan vi sidde og hygge os i en lædersofa og lytte til Thomas Dybdahls sange. Det er fantastisk. Klaus er til gengæld ikke så vild med Thomas Dybdahls musik. Han ville foretrække at lytte til den i enerum men synes, her er en god stemning.
Vivi Fischer-Jensen, Udbyhøj, og Arne Kristensen, Gørding: - Det er absolut et positivt tiltag med sådan en stille start på festivalen. Vi vidste bare slet ikke, at man skulle være stille i teltet. Det opdagede vi først, da vi uden for teltet ville købe øl i baren og oplevede, at tre personer stod og brokkede sig over, at de var blevet smidt ud af teltet, fordi de larmede for meget. Ideen med en stille start er god, for så får man mulighed for virkelig at lytte til musikken. Thomas Dybdahl spiller ikke højere, end man kan holde ud at være her. Det er rart.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce