Annonce
Esbjerg

Nyt fitnesscenter åbner i Marskcentret

Fitness World lukker i Ribe 1. december. Arkivfoto: René Aunsbjerg Fogh
Motionsfolket i Ribe får fra 1. december mulighed for at gå i et nyt fitnesscenter, og muligvis også benytte en særlig cykelbiograf. Her åbner fitnesskæden Local Fitness, der flytter ind i de lokaler, hvor Fitness World i dag ligger.

Ribe: Dette center lukker den 30. november 2021.

Sådan lyder det på hjemmesiden for den lokale gren af fitnesscentret Fitness World i Ribe, men de fitnesshungrende skal ikke lede længe efter et nyt center, idet der 1. december åbner et nyt fitnesscenter på adressen i Marskcentret.

Det er den landsdækkende kæde Local Fitness, der pr. 1. december åbner i Ribe. De ejer i forvejen 25 centre over hele Danmark, og fra Fitness World lyder det, at man i en periode har været i dialog med Local Fitness, som ønsker at udvide deres tilstedeværelse.

Annonce

"Ud over Ribe lukker Fitness World også centrene i Skjern, Grindsted, Sæby, Ebeltoft og Assens 30. november 2021, og de berørte medarbejdere har fået besked, og vil pr. 1. december 2021 være ansat hos Local Fitness på samme vilkår som hidtil," forklarer Fitness World i en mail, og alle medlemmer med stamcenter i et af de seks centre får automatisk stoppet deres medlemskab pr. 30. november 2021 og kan frivilligt vælge at blive medlem hos Local Fitness.

Det nye center, der åbnede sine første afdelinger i Padborg og Kruså i 2011, har fra 1. december åbent fra 05-24, og ud over fitnessudstyr, holdtræning og solarium kan man som noget nyt også bruge en særlig spinningbiograf. Dette er i hvert fald en del af indretningen på en række af centrets andre lokationer, men om det også bliver en mulighed i Ribe vides ikke, da det ikke har været muligt for JydskeVestkysten at få en kommentar fra Local Fitness, blandt andet om den særlige biograf.


Annonce
Esbjerg For abonnenter

Strid om vandboring på vej i ekspropriation: Landmand vil have flere penge, end vandværket kan give

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Grundlægger af stort transportfirma med 300 ansatte er død

Kolding For abonnenter

Anettes far tabte guldtand ud af munden kort inden han døde: I dag er den endt som hendes højtelskede smykke

Tønder

27-årig varetægtsfængslet for vanvidsbilisme og grov vold

Haderslev

Så er der penge til at etablere rundkørsel i farligt kryds på Ribevej

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Sydjylland For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Team Esbjerg

Team Esbjerg-himmelstormer har sat kursen mod VM i Spanien: - Det er på en trist baggrund, men det er mega vildt for mig

Esbjerg

Troede invitation var spam: Nu er lille køkkenfirma blevet gazellevirksomhed

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Kolding

36-årig mand anholdt: Mistænkes for at stå bag voldsomt røveri mod 7-Eleven

Sønderborg For abonnenter

Aldi vil investere millioner i to byer: Her vil kæden bygge nye butikker

Kultur

Kronprinsessen kommer til børnenes hovedstad: Sådan kan du være med

Annonce