Annonce
Kolding

Nyt fitnesshold i Christiansfeld er for både børn og voksne

Mange af de øvelser, som Mikkel Hansen præsenterer deltagerne for, er inspireret af øvelser, der bruges i træningsformen CrossFit. Det gælder blandt denne øvelse, hvor man skal piske et reb i jorden. Foto: Søren E. Alwan

Fitnessinstruktøren Mikkel Hansen fra Christiansfeld har startet sin egen virksomhed, Move It Fitness, hvor han blandt andet tilbyder holdtræning for hele familien. Søndag åbnede han op for tilmeldinger til sine træningshold, der har det til fælles, at de alle foregår udenfor.

Christiansfeld: Hvordan får man som forælder trænet i en travl hverdag?

Hvordan får man børnene væk fra iPad'en?

Og hvordan hiver man sig selv ned i fitnesscentret, når solen skinner udenfor?

Det mener den 30-årige fitnessinstruktør fra Christiansfeld, Mikkel Hansen, at han har fundet ét samlet svar på.

- Det er fælles træning udenfor. Nu kan både mor, far og børn få sig rørt og samtidig bruge kvalitetstid sammen. Og så viser forskning faktisk, at man bliver mere glad af at træne udenfor, siger han.

Søndag var det officielle startskud for Mikkels nye virksomhed, Move It Fitness, og derfor inviterede han til tre gratis prøvetimer på græsplænen ved Børnehuset Troldblomst i Christiansfeld.

I de to første timer, på workout-holdet og lose-it-vægttabsholdet, deltog der til Mikkels store glæde omkring 35 mennesker fra både Christiansfeld og Kolding.

Og i den sidste time, på FitFamily-holdet, stod seks voksne og seks børn klar til at svede og grine sammen.

Move It Fitness

Hold:- Move It workout: På holdet arbejdes der blandt andet med styrke, kondition og balance. Man får trænet hele kroppen. Fra 14 år.

- Lose It vægttab: Der arbejdes specifikt med vægttab, og samtidig er der fokus på at have det sjovt og bevare muskelmasse.

- FitFamily: Styrke- og konditionstræning for hele familien pakket ind i sjov og leg. Fra 4 år. Børn under 14 i følge med en voksen træner gratis.

Alle hold træner onsdag, fredag og søndag.

Priser:

249 kroner pr. måned

Femturskort: 299 kroner

Titurskort: 499 kroner

Al træning foregår i Christiansfeld.

Du kan læse mere og se træningstider på Facebook-siden "Move it" og kontakte Mikkel via mail: mikkel@moveit-fitness.dk

Fitnessinstruktør Mikkel Hansen får selv sved på panden, når han skal vise, hvordan de enkelte øvelser udføres korrekt. Foto: Søren E. Alwan
Annonce

Alle kan være med

Med store smil kunne både store og små skubbe dæk, svinge med reb og kaste med bolde.

Til en enkelt øvelse måtte forældrene særligt slide, da de skulle slæbe dæk, med deres børn siddende ovenpå, op ad en bakke.

Men var en øvelse for svær, kunne den altid nedjusteres.

- Det er hele idéen bag holdene. Man kan gøre alle øvelserne både lettere og sværere. Alle kan være med. Det er kvalitetstræning, men det skal være sjovt, forklarer Mikkel.

Mikkel Hansen vil fremover tilbyde udendørs holdtræning i Christiansfeld tre gange om ugen.

- Man behøver ikke bo i Christiansfeld. Alle er velkomne, og jeg håber, at folk vil tage godt imod det. Det kunne være rart med omkring 15 til 20 deltagere på hvert hold, siger han.

I både regn og blæst vil Mikkel stå klar til at træne med alle de kommende holddeltagere, men han regner dog med at rykke træningen indendørs til vinter.

Foruden at være fitnessinstruktør er Mikkel Hansen også ved at uddanne sig til personlig træner og kostvejleder ved Fitness Institute i Aarhus.

Søskendeparret Lukas og Emma Blak Meldgaard gav den fuld gas på balancebommen. Foto: Søren E. Alwan
Mens forældrene måtte skubbe de tunge dæk gennem græsset, fik børnene lov til at vippe dækkene rundt. Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce