Annonce
Billund

Nyt floorball-hold for kvinder

Lene Kjærhus Mikkelsen skal være træner på det nye floorballhold sammen med Vivi Damgaard. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Fra august bliver det muligt for kvinder at dyrke floorball i Billund.

Billund: Endnu en ny sportsgren spirer op i Billund Idrætsforening, og denne gang er det floorball (indendørs hockey) for kvinder.

Holdet starter op til august, og initiativtageren til dette hurtige spil er Lene Kjærhus Mikkelsen.

- Floorball var en kæmpe succes på vores x-traininghold for kvinder i foråret. Det er sjovt og hårdt, men også en social sportsgren, forklarer Lene Kjærhus Mikkelsen, der sammen med Vivi Damgaard skal agere trænere.

- Vi tager på et DGI-kursus, så vi er klar, når holdet starter op.

Træningen vil blive en blanding af spil og styrketræning af arme, ryg og mave. Der vil ikke være kampe forbundet med holdet.

- Det skal være sjovt, men vi forventer også at folk giver den gas, siger Lene.

Træningen foregår hver torsdag 18-19.30 i Billund Idrætscenter fra 22. august. Holdet hører under Billund IF - Fodbold, og skulle man selv være interesseret i at prøve kræfter med floorball, opfordrer Lene, at man holder skarpt øje med Billund Fodbolds facebookside "Billund IF - Fodbold".

Annonce

Floorball

Kun for 18+ kvinder

Træning torsdag 18-19.30

Begynder torsdag d. 22. august

Trænerene er Lene Kjærhus Mikkelsen og Vivi Damgaard

Tilmelding åbner i slutningen af juni/begyndelsen af august

For voksne kvinder

Når floorballholdet starter op vil det være med spritnyt udstyr.

- Jeg har skaffet Sydbank som sponsor, hvilket har givet os mulighed for både at købe mål, stave og andre redskaber at starte op med, siger Lene Kjærhus Mikkelsen.

Holdet er for kvinder fra 18 år og opefter, og det vil være det første af sin art i Billund.

- Det er et hold for kvinder, der gerne vil dyrke en sjov sportsgren, og også have det sjovt med andre kvinder. Jeg tror, det ville afholde nogen fra at komme, hvis vi lavede et mixhold, forklarer Lene.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce