Annonce
Tønder

Nyt indbrud i hårdt ramt genbrugsbutik

Edel Sangild og Harry Møller Nielsen er hårdt plaget af indbrud i deres genbrugsbutik i Løgumkloster. Efter det seneste natten til onsdag har politiet fået nogle spor at gå efter. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

For 12. gang inden for et halvt år er der begået indbrud i genbrugsforretningen "Ting og sager" i Løgumkloster. Gerningsmændene er aldrig fundet. Men nu har politiet fået spor at gå efter.

LØGUMKLOSTER: - Holder det her da aldrig op?

Sådan lød det nærmest fortvivlet fra Edel Sangild og Harry Møller Nielsen, da JydskeVestkysten besøgte dem for godt tre uger siden. Dengang havde de igen, igen haft indbrud i deres genbrugsforretning "Ting og sager" på Industrivej i Løgumkloster. 11 af slagsen havde de talt sig frem til i løbet af det sidste halve år, og nu er nummer 12 i rækken anmeldt til politiet.

Onsdag formiddag opdagede parret det nye indbrud.

- Det ser ikke ud til, at der er stjålet noget, oplyser politikommissær Jens Peter Rudbeck fra politiets områdestation Syd i Sønderborg.

De nærmere omstændigheder skal nu klarlægges, men der er håb forude for Edel Sangild og Harry Møller Nielsen.

- Der er nogle spor at gå efter. De efterforskes lokalt, siger Jens Peter Rudbeck.

Annonce
12 gange i løbet af det sidste halve års tid har der været ubudne gæster i butikken "Ting og Sager" på Industrivej i Løgumkloster. Harry Møller Nielsen er både vred, ked af det og fortvivlet. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Håndører

Harry Møller Nielsen har tidligere fortalt, at der ikke er nogle let omsættelige, dyre vare i butiksortimentet. Kassen tømmes hver dag ved lukketid. Så der er ikke noget at komme efter.

- Første gang vi havde indbrud, lå der 300 kroner i kassen. De var væk. Så dum er man kun en gang. Nu er der kun håndører, når vi går, har Edel Sangild tidligere fortalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce