Annonce
Kolding

Nyt koncept gør det til en leg at besøge og opdage Kolding

Selvom konceptet er tiltænkt hotellets gæster, så er også muligt at bruge for børn og familier i Kolding. Der ligger derfor en onlineudgave af stjerneløbet på Kolding Hotel Apartments' hjemmeside. Foto: Jonas Ahlstrøm.
Konceptet Stay Playful - Det' for børn skal gøre det lettere for børn at besøge og opdage Kolding.
Annonce

Kolding: Kolding Hotel Apartments vil med det nye koncept,  Stay Playful – Det’ for børn, gøre det lettere at opdage og besøge Kolding i børnehøjde.

Konceptet indeholder en masse lege, som har været kendt i generationer, og et stjerneløb i børnehøjde i en helt særlig Kolding-udgave.

- Da alle aktiviteter var lukket ned i foråret, fik det mig til at tænke på, at der mangler nogle aktiviteter for børn. Nogle aktiviteter man altid kan kaste sig over og som passer til os og den særlige ånd her hos Kolding Hotel Apartments. Noget, der både er simpelt og sjovt og virkelig får familierne til at føle, at de er sammen på ferie, fortæller hoteldirektøren.

Annonce

Stjerneløb og overraskelser

Konceptet indeholder beskrivelser af en lang række gammel kendte børnelege, -spil og -aktiviteter. Blandt disse er stjerneløbet, som normalt ellers er for voksne.

- Jeg syntes, at det var oplagt at skabe et Kolding-stjerneløb for børn og deres familier med udgangspunkt i hotellet og alle de spændende ting og historier, der omgiver os lige her i centrum af Kolding, siger Jeanette Therkildsen og fortsætter:

- Vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel, og vi vil gerne skabe gode, back to basic-oplevelser for hele familien. Stjerneløbet og de andre børneaktiviteter er noget, alle vores gæster kan bruge, og det er ganske gratis.


Vi tror på, at selv små overraskelser gør en stor forskel, og vi vil gerne skabe gode, back to basic-oplevelser for hele familien.

Jeanette Therkildsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce