Annonce
Varde

Nyt liv i Andelskassen i Agerbæk: PowerTower flytter ind

Den tidligere andelskasse i Agerbæk bliver til kontorfællesskab for virksomheder. PR-foto
Andelskassen i Agerbæk for nye beboere.

Agerbæk: Der kommer nyt liv i Andelskassen. Udviklingsrådet Helle Østs "erhvervsminister", Jørgen Madsen, fik torsdag 11. april overrakt nøglerne til den bygningen på torvet i Agerbæk fra ejeren, JM Handel, Starup-Tofterup, repræsenteret ved Pia Jepsen. Udviklingsrådet har gennem længere tid haft den lokale erhvervsudvikling som et fokuspunkt, fordi det ønsker et blomstrende erhvervsliv og dermed udvikling, vækst og bosætning.

PowerTower Helle blev i 2017 etableret som en selvstændig afdeling af PowerTower Varde med udgangspunkt i Helle Hallen. Med mulighederne i den gamle andelskasse udvides rammerne nu betragteligt. Bag projektet står Udviklingsrådet Helle Øst i samarbejde med erhvervsforeninger og borgerforeninger i Helle-området samt Agerbæk Udvikling.

Den tidligere andelskasse i Agerbæk bliver til kontorfællesskab for virksomheder. PR-foto
Annonce

For alle virksomheder

- Vi vil gerne støtte op omkring de små, lokale virksomheder, og det gør vi dels ved at etablere dette kontorfællesskab, dels ved at starte et netværk op, hvor virksomhederne kan sparre med hinanden og også få inspiration udefra. Netværket er således en mindst lige så vigtig del af PowerTower, som selve huset, og man kan sagtens deltage i netværket uden at bruge vores lokaler, udtaler Jørgen Madsen.

Der vil være mulighed for at leje en møbleret kontorarbejdsplads, separate rum eller et lagerrum. I første omgang har Udviklingsrådet Helle Øst henvendt sig til nystartede virksomheder, men både kontorfællesskabet og netværket er åbent for alle med behov eller interesse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce