Annonce
Billund

Nyt liv i kælderen: Diskotek Basement i Grindsted gør klar til åbning

Diskotek Basement er navnet på det nye diskotek i Vesterbrogade 1. Lokalerne var for efterhånden mange år siden hjemsted for diskoteket Down Stairs, og de har siden stået tomme i mange år. Foto: Martin Ravn
Om en uge bliver dørene slået op til Grindsteds nye diskotek, der har fået navnet Basement. Det ligger i samme lokaler, som for efterhånden mange år siden husede diskoteket Down Stairs.

Grindsted: Om en uge kommer der igen gang i kælderlokalerne i Vesterbrogade 1 - lige under restaurant Viva. Det er 26-årige Dennis Haahr, der slår dørene op til et diskotek, der har fået navnet Basement.

Navnet er ikke nogen tilfældigheder. "Basement" betyder "kælder", og det ligger nemlig i en kælder. Faktisk ligger det i samme lokaler, som får efterhånden mange år siden husede diskoteket Down Stairs.

- Jeg har gennem længere tid haft øjnene åbne efter lokaler, da jeg så i avisen, at det her stod ledigt, fortæller Dennis Haahr.

Faktisk har lokalerne ikke været i brug, siden diskoteket Down Stairs eksisterede. Derfor var Dennis Haahr noget spændt på, hvad han ville komme til at se.

- Jeg anede ikke, hvad jeg skulle ned og se. Men det stod faktisk, som det så ud for 17 år siden. Der var en bar, som bare skulle friskes lidt op, siger han.

Annonce

Åbning på fredag

Diskotek Basement ligger på adressen Vesterbrogade 1 under Restaurant Viva

.

Første åbningsdag er fredag den 22. marts, hvor dørene er åbne fra klokken 22.

Erfaring fra nattelivet

I disse dage bliver der arbejdet på højtryk for at få lokalerne gjort i stand til den officielle åbning på fredag. Diskoteket får to barer og et dansegulv, og det er præcis sådan, Dennis Haahr gerne vil have det.

- Jeg har arbejdet i nattelivet i flere år, og jeg har altid gerne villet prøve at have mit eget sted, siger Dennis Haahr, der hele sit liv har boet i Grindsted.

Her fortsætter han med at bo, ligesom han i dagtimerne fortsætter i sit nuværende job som arbejdsmand hos MT Gulve & Gardiner.

Går efter ungt publikum

Byen har i forvejen flere udskænkningssteder, og det er især de unge, som Diskotek Basement vil forsøge at lokke til.

- Det er de unge, som går på skolerne, som vi forsøger at trække til. Men alle er naturligvis velkomne uanset alder, siger Dennis Haahr.

Dermed kommer Basement til at slås om samme publikum som Li'Glad i Borgergade. Men der er plads til begge, vurderer den nye diskoteksejer.

- Lige som os går Li’Glad efter de unge, men jeg tror, det kun er positivt, at der er to steder for de unge. Jeg tror, det vil hjælpe os begge, og jeg tror, der er plads til begge, siger Dennis Haahr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce