Annonce
Trekantområdet

Nyt motionsområde på vej: Snup et par mavebøjninger ved sundhedshuset

Kompan er leverandør på det nye motionsområde foran sundhedshuset, og virksomheden har tidligere lavet områder i denne stil. Illustration: Kompan
Et nyt motionsområde bag sundhedshuset er blevet vedtaget af byrådet.
Annonce

Fredericia: Snup et par mavebøjninger eller armstrækkere, når du skal forbi Fredericia Sundhedshus.

Det bliver en ny mulighed på pladsen bag den grå bygning, hvor der bygges et nyt aktivitetsområde med motionsredskaber. På mandagens byrådsmøde sagde politikerne ja til at bruge 500.000 kroner på projekt Active Living.

Virksomheden Kompan bliver leverandør og har givet et bud på, hvordan området kan se ud.

- Både sundhedshusets brugere og motionisterne, der færdes ved Østerstrand, kan få glæde af området, sagde Venstres byrådsmedlem Christian Jørgensen, der har arbejdet med sagen i demokrati- og borgerudvalget.

Pengene blev afsat i 2018-budgettet, og målet med Active Living-projektet var her at integrere fysisk aktivitet i hverdagen for fredericianerne. Da byrådet vedtog det konkrete projekt mandag, blev pengene rent teknisk flyttes fra service til anlægskontoen.

Sundhedsudvalget har også arbejdet med i projektet, og formand Susanne Eilersen (DF) har store forventninger til det.

- Vi håber, det bliver det første af flere projekter rundt omkring i byrummet, så man slet ikke kan lade være med at motionere, når man er ude for at gå en tur, sagde hun ved byrådsmødet.

Anlægget opføres snarest muligt, men en endelig tidsplan ligger endnu ikke fast.

Bagsiden af sundhedshuset får et nyt motionsområde, som kan tiltrække både sundhedshusets brugere og motionister fra Østerstrand. Foto: Fredericia Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce