Annonce
Billund

Nyt på Gyttegård: Tidligere boksestjerner dyster på golfbanen

Den tidligere professionelle sværvægtsbokser Brian Nielsen er blandt deltagerne til golfturneringen Golf Box Cup på Gyttegård den 15. august. Arkivfoto: Kim Haugaard
Den 15. august afvikles en ny golfturnering, der er forbeholdt spillere indenfor boksesporten. De tidligere boksestjerner Brian Nielsen og Gert Bo Jacobsen er blandt deltagerne.
Annonce

Hejnsvig: Lørdag den 15. august bliver det muligt at opleve de to tidligere professionelle stjerneboksere, Brian Nielsen og Gert Bo Jacobsen spille golf på Gyttegård Golfklubs bane i Hejnsvig.

Det sker i en helt ny golfturnering, Golf Box Cup, som er en turnering for alle med tilknytning til boksesporten. Det er tidligere bokser og nuværende boksetræner med mere, Flemming Tiro Lund fra Grindsted og boksedommer Knud Wagner fra Fredericia, der står bag initiativet, som de håber bliver en årlig tilbagevendende begivenhed.

Planen er, at Golf Box Cup skal spilles på skift i Fredericia og i Gyttegård.

Målet er, at turneringen skal øge sammenholdet indenfor boksning inden sæsonstarten og på sigt skal Golf Box Cup støtte velgørende formål.

Annonce

Billund på landkortet

- Golf Box Cup skal også være med til at sætte Billund Kommune på landkortet, og der skal jo ske noget her efter coronaen, mener Flemming Tiro Lund.

Boksetræneren fra Grindsted fortæller, at der allerede har været stor interesse for turneringen. Både fra folk, der gerne vil spille og fra nogle, der ville ud og kigge på.

Den tidligere professionelle bokser Gert Bo Jacobsen er også blandt deltagerne ved golfturneringen i Hejnsvig den 15. august. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Golf Box Cup

Golfturneringen Golf Box Cup afviklet for første gang den 15. august på Gyttegård.

Turneringen er forbeholdt spillere, der på en aller anden er - eller har været - involveret i boksesporten.

Det koster 450 kroner at deltage. I prisen er der mad, forfriskninger på banen og præmier.

Tilmelding på Golf Box Cup på Facebook eller via portalen golfbox.dk

- Skal man ikke selv spille, så er man alligevel velkommen på Gyttegård den 15. august. Enten som caddy for en spiller, som supporter eller som tilskuer for hyggens skyld. Publikum kan følge med i spillet både fra klubhuset eller de kan gå med rundt på banen, hvor der er mulighed for at få autografer, siger Flemming Tiro Lund.

Tilmelding til Golf Box Cup kan ske enten på Facebook eller på golfbox.dk senest mandag den 10. august.


Golf Box Cup skal også være med til at sætte Billund Kommune på landkortet.

Flemming Tiro Lund, arrangør af Golf Box Cup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce