Annonce
Tønder

Nyt sønderjysk team vil køre stærkt

Team Jørgen Hansen Biler med Mathias Lund - til venstre - og Ole Petersen. To sønderjyder, der vil være med der, hvor der bliver kørt stærkest i superklassen i dansk motorsport. Privatfoto
Ole Petersen fra Bredebro og Mathias Lund fra Haderslev er et nyt makkerpar i dansk motorsport - og de er på jagt efter titler.
Annonce

Bredebro/Haderslev: Racerkørerne Ole Petersen fra Bredebro og Mathias Lund fra Haderslev har besluttet at danne et nyt team, og de forbereder sig til en ny sæson i den danske Super GT-serie med ambitioner om at være med helt fremme i feltet.

Og én plus én giver i øvrigt tre sønderjyder, for Petersen og Lund får mekaniker Brian Wede som en meget vigtig samarbejdspartner i teamet, der får navnet Team Jørgen Hansen Biler.

Brian Wede er for tiden ved at skille begge bilerne helt ned til de mindste skruer, og derefter samler han de to biler igen, så de er klar til forberedelserne i marts og til sæsonstarten i april.

Annonce

Høje ambitioner

Ole Petersen har været med i serien lige siden Supertourisme, nu Super GT, kom til Danmark, og i 2019-sæsonen vandt han sæsonens finaleløb.

- Det er godt for klassen, at Ole er med igen, og jeg tror på ham og ser Ole blandt favoritterne til 2020-mesterskabet i superklassen, og Mathias viste virkelig sit talent i 2019-finalen, siger promotor Tom Gaarde Pedersen fra Super GT Danmark.

Han stod som ejer af Team Jørgen Hansen Biler i 2019, men teamet er nu overtaget af familierne Petersen og Lund.

Mathias Lund debuterede i 2019 i Super GT Danmark og efter lige at have følt sig frem, blev han både bedre og hurtigere.

- Ole og jeg har store ambitioner. Selvfølgelig kører Ole efter mesterskabet i pro-klassen, og det samme gør jeg i am-klassen, og så håber vi at være med i racet om et team-mesterskab, siger Mathias Lund.

Ole Petersen stiller også op i 2020-sæsonen med store forhåbninger.

- Hvis jeg ikke troede på, at jeg kan vinde, så skulle jeg holde mig langt væk, men jeg ved, at der hen over en sæson også skal held til for at slutte øverst på podiet.

De to sønderjyder forbereder sig - når deres biler er samlet igen - på Padborg Park inden sæsonåbningen på Jyllandsringen i april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce