Annonce
forside

Nyt skateboardmekka får støtte af fond

Peter B. Andresen, her til venstre, og Mikkel Jakob Carlsen arbejder for at skabe en ny skatepark i Tønder. Nu har de modtaget en donation til projektet fra Sydbank Sønderjyllands Fond. Foto: André Thomsen.

Tønder: Sydbank Sønderjyllands Fond har ved sit aktionærmøde uddelt donationer for i alt 110.000 kroner til to lokale sportsprojekter. Den største donation er på 75.000 kroner, og går til foreningen BARRAX, der arbejder på at skabe en skatepark på kaserneområdet i Tønder.

Udover den kommende skateboardpark fik Abild IF også en donation. Den er på 35.000 kroner, og går til at etablere et boldværn i den østlige ende af stadion. Donationen til Abild IF blev modtaget af Frank M. Poulsen og Jon Henningsen.

Annonce

Vigtig bredde

Donationerne skal imidlertid både dække breddeidræt og det mere nicheprægede, mener filialdirektør Tommy Schneidelbach Pedersen fra Sydbank:

- Sydbank har en stærk, sønderjysk forankring. Derfor vil vi gerne støtte og anerkende de mange, frivillige tiltag, der bidrager til at udvikle vores lokalsamfund og vores landsdel. Med disse to donationer støtter vi både breddeidrætten i et aktivt lokalsamfund og den lidt mere nicheagtige streetkultur, der er med til at skabe byliv og aktivitet i Tønder, siger han i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce