Annonce
Billund

Nyt spisested: Gourmet-restaurant åbner i Grindsted

Niels Christian Aksø Nielsen vil åbne en gourmet restaurant i lokalerne, hvor Café Grindsted holdt til i Vestergade. Foto: Martin Ravn
I løbet af marts eller april åbner Niels Christian Aksø Nielsen et nyt spisested i Grindsted. Det bliver Restaurant Aksø i Vestergade 4, som bliver en gourmetrestaurant, hvor alle har råd til at komme.
Annonce

Grindsted: Den endelige dato er ikke helt på plads, men det ligger helt fast, at indenfor få måneder får Grindsted en gourmetrestaurant.

Det er den kokke-uddannede Niels Christian Aksø Nielsen, der åbner Restaurant Aksø i Vestergade 4, hvor Café Grindsted senest havde til huse.

Det bliver i marts eller april, at Grindsted-borgerne får mulighed for at spise i den nye restaurant.

- Der er caféer nok i Grindsted, så min plan er at åbne en rigtig restaurant med gourmet-mad. Alt bliver lavet fra bunden, det bliver enkelt og en fryd for øjet og ikke mindst en god service. Jeg regner med, at en tre retters menu kommer til at koste 200-300 kroner, som alle vist kan være med på, siger 42-årige Niels Christian Aksø Nielsen.

Det er meningen, at der skal ansættes tre medarbejdere og så ham selv i Restaurant Aksø. Der bliver tale om to kokke, en dessertkok/bager og en køkkenmedhjælper.

- Jeg har fundet de to, men mangler endnu at finde den sidste. Det er svært at finde kvalificerede medarbejdere, mener Niels Kristian Aksø Nielsen.

Det er hans mening, at han selv skal være med i det hele. Han skal stå i køkkenet, præsentere maden og tale med gæsterne og ellers være lidt over det hele.

Restaurant Aksø

Restaurant Aksø åbner i Vestergade 4 i Grindsted i løbet af marts eller april.

Det er kokken Niels Christian Aksø Nielsen, der har købt inventaret af Café J og lejer sig ind i lokalerne, der ejes af NJL Ejendomme.

I Restaurant Aksø vil der blive serveret gourmet-mad som kommer til at koste 200-33 kroner for en tre-retters menu.

Menukortet bliver udskiftet hver måned.

Annonce

Åbent alle dage

Han har gået med planer om at blive selvstændig i et stykke tid og slog til, da han fik en mulighed for at overtage inventaret i Vestergade 4.

- Der bliver plads til mellem 43 og 50 gæster i restauranten. Menukortet bliver skiftet hver måned, og det kommer til at indeholde mad, der er inspireret fra hele Verden. Jeg elsker selv mad fra både Italien og Thailand, og vi kommer til at bruge hele verden som vores legeplads med maden. Og det hele kommer bare til at smage godt. Vi får også frokost på menuen, fortæller Niels Christian Aksø Nielsen.

Lokalerne har ikke været brugt meget siden den seneste istandsættelse, så det er derfor ikke så meget, at Niels Christian Aksø Nielsen skal have gjort inden åbningen.

- Der skal en ordentlig rengøring til, og så skal der males en lille smule. Så kommer der nogle grønne planter op og farvestrålende billeder på væggene. Der kommer levende lys på alle bordene, så vi får en hyggelig atmosfære og stemning, fortæller den kommende restauratør i Grindsted.

Han har ikke så travlt med at få åbnet sin nye restaurant. Det er vigtigt for ham, at tingene er helt i orden, inden han byder gæsterne indenfor. Og så skal køkkenet lige godkendes af sundhedsmyndighederne - når rengøringen er vel overstået.

Det er indtil vide Niels Christian Aksø Nielsens plan, at Restaurant Aksø vil holde åbent hele ugen mellem klokken 10 og 21.30.

Restaurant Aksø vil åbne i løbet af marts eller april. Foto: Martin Ravn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce