Annonce
Kolding

Nyt spisested på vej: Brødre åbner salatbar i Slotsgade

Matthias (t.v.) og Nicklas Nielsen er brødre. Snart er de også kompagnoner bag Koldings nye salatbar Kål & Co., som åbner i Slotsgade. Foto: Louise Lauritsen
Holdet bag The Mokka Café føjer endnu en adresse til serverings-imperiet og åbner salatbaren Kål & Co. i Slotsgade, hvor Two Maidens tidligere lå.
Annonce

Kolding: Ideen til det nye salat-spisested Kål & Co. fik Nicklas Nielsen fra The Mokka Café for tre år siden. Han fortalte sin lillebror Matthias Nielsen om ideen, og nu er han med brormand og resten af Mokka-holdet i ryggen som investor og sparringspartner snart klar til at slå dørene op til salatbaren Kål & Co.

Den får adresse i Slotsgade 13, hvor cafeen Two Maidens tidligere holdt til. Cafeen er nu lukket, og nøglerne overdraget til Matthias, som er gået i gang med at renovere stedet, så der bliver plads til et større køkken. Det vil fortsat være muligt at spise sin mad på stedet, men med et begrænset antal siddepladser inde og ude bliver der i høj grad fokus på at lave salat som take-away.

- Her bliver salaten et måltid. Så kan man tilvælge kød eller falafel, eller hvad man nu har lyst til som supplement, men det er salaten, man bliver mæt af, forklarer Matthias Nielsen, som er uddannet sushikok fra Bar Sushi i Kolding, som han også var medejer af, men de seneste år har arbejdet i køkkenet og med servering hos Tobbers Madbar.

Salatbarens baggård vil blive åbnet, så den også kan bruges af Vinbarens gæster. Håbet er, at Matthias kan byde velkommen til Kål & Co. allerede i starten af september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce