Annonce
Kolding

Nyt stort bryghus er klar til at tage imod gæster

Med en produktion, der kan lave cirka 700 liter øl ad gangen, er Trolden langt fra at være blandt de største bryggerier. "Vi laver måske om året, hvad Carlsberg laver på en dag," siger Michael Svendsen, som ud over øl blandt andet producerer whisky, gin og rom. Foto: Steffen Nielsen
Troldens nye store bryghus er i fuld sving, og der er åbnet for de første smagninger.
Annonce

Kolding: I oktober tog Trolden Bryghus de første spadestik til et næsten 1000 kvadratmeter stort nyt bryghus på Nordager, og i sidste weekend kunne Trolden invitere til den første ølsmagning i det nye bryghus, hvor der i ølstuen er plads 80-100 gæster.

Allerede nu er der planlagt åbne øl- og ginsmagninger hos bryghuset de fleste lørdage sommeren over, og det er muligt at booke ølstuen til selskaber og rundvisninger. Og indehaver Michael Svendsen har ambitioner om at sætte endnu flere nye tiltag i søen.

- Vi vil gerne trække turister til byen endnu mere end før og gøre stedet til en attraktion. Vi arbejder på flere aktiviteter hen over sommeren fredag til søndag. Der er gode muligheder herude med god plads omkring, siger han med henvisning til et grønt område foran bryghuset og en stor parkeringsplads, der for eksempel vil kunne bruges til festival eller andre udendørs arrangementer.

Annonce

Tilbage i omdrejninger

Under coronanedlukningen har bryghuset skruet lidt ned for produktionen, men Michael Svendsen og hans medarbejdere er så småt i omdrejninger igen.

- Vi er lige så stille ved at finde vores ben igen og kommer snart i fuld drøn igen, siger Michael Svendsen, som kan brygge cirka 700 liter øl ad gangen.
- Men der er plads til dobbelt så meget udstyr herinde, og det er drømmen, at vi inden for en overskuelig fremtid kan få en større tank på, siger han.
Det nye bryghus har adresse på Nordager 15, og man kan få overblik over åbningstider og arrangementer på Troldens hjemmeside.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Fællessang i Over Jerstal Bypark

Esbjerg

Skulle besøge en veninde: Kørte galt i stjålet bil og efterlod den midt på motorvejen

Annonce