Annonce
Læserbrev

Nyt sundhedscenter i Varde

Læserbrev: Nu bygges den nye Frelloskolen ved fritidscentret, og det skaber en fantastisk mulighed for at bruge Brorsonskolen eller noget af grunden til et nyt sundhedscenter.

Det sundhedscenter, vi har nu, er blevet for lille, hører vi fra politikerne, så der skal findes en ny løsning.

Ved at placere et nyt sundhedscenter på Brorsonskolen eller bygge nyt på grunden opnår vi, at det bliver bynært og ikke et sted, der ligger i udkanten af vores by. Det vil efterfølgende kræve rigtig mange transporter for syge og dårligt gående.

Brorsonskolen har allerede en gymnastiksal, der er klar og kan bruges til genoptræningshold.

Der vil i fremtiden blive større behov for et udvidet sundhedscenter, hvor der med tiden kan tilknyttes speciallæger. Derved undgår vi de mange transporter til de store sygehuse.

Vi må erkende, at forebyggelse vil komme til at spille en meget større rolle i fremtidens sundhedsvæsen, og der vil sundhedscentret blive drivkraften.

Nu venter jeg spændt på en politisk reaktion og en mulighed for en folkelig debat om placering af det nye sundhedscenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

112

Lastbil ramt af bom i overkørsel i Ribe

Annonce