Annonce
Sønderborg

Nyt tilbud: Kendt kok laver mad med jv.dk's brugere

Michel Totaro, til venstre, og Daniel Totaro driver blandt andet restaurant og hotel Bella Italia i Sønderborg. Arkivfoto: Claus Thorsted
Tirsdag den 13. april laver Daniel Totaro, der sammen med sin bror, Michel Totaro, og Torben Klitbo, blandt andet ejer Bella Italia, Bistro Grand-Mère og Burgerhjørnet, retten spaghetti cabonara med brugerne på www.jv.dk.

Sønderborg: Brødrene Michel og Daniel Totaro har travlt med deres forretninger i Sønderborg. På restauranten Bella Italia laves der forbedringer og fornyelser, mens restauranten er tvunget til at have lukket på grund af corona-restriktioner. Desuden åbner brødrene sammen med barndomsven og samarbejdsparter Torben Klitbo Burgerhjørnet i nærmeste fremtid.

Daniel Totaro har derudover også taget sig tid til at lave mad sammen med brugerne på www.jv.dk.

Det sker tirsdag den 13. april klokken 17.00, hvor Daniel Totaro laver retten spaghetti cabonara. Det vil blive sendt live på www.jv.dk/sønderborg. Seerne kan derfor lave retten samtidig med Daniel Totaro, der vil fortælle fremgangsmåden undervejs.

Annonce

Italiensk klassiker

Det er Daniel Totaro, der har valgt retten spaghetti cabonara. Hans far kom til Danmark fra Italien i 1970'erne. Fra 1979 drev han den italienske restaurant Bella Italia i Sønderborg. Som unge overtog Michel og Daniel Totaro restauranten.

- Spaghetti cabonara er en nem, simpel og velsmagende ret, som oprindeligt stammer fra Rom. De fleste italienere laver retten i ny og næ, fortæller Daniel Totaro om retten.

Den oprindelige opskrift bliver lavet på guanciale, som er svinekæbe, og der er ikke fløde i, som mange danskere ynder at komme i retten.

- Svinekæben er mere krydret, spicy og pebret end bacon. Men i denne ret bruger vi pancetta eller et stykke bacon, som skal skæres i tern, siger Daniel Totaro, der sagtens kan undvære fløden i den italienske klassiker, som står på menuen på tirsdag.

- Sovsen laves på æggeblommer og kogevandet fra spaghettien, siger Daniel Totaro.

Han anbefaler, at man køber pancetta til retten eller et stykke bacon, som man kan skære i tern. Desuden anbefaler han kvalitets-spaghetti som mærkerne De Cecco eller Barilla.

I 2020 åbnede brødrene og Torben Klitbo restauranten Bistro Grand-Mére på havnefronten. Arkivfoto: Timo Battefeld

Totaro-brødrene udvidede Bella Italia i 2015, hvor der blev bygget hotel ved siden af restauranten i Lille Rådhusgade. I 2016 begyndte samarbejdet med barndomsvennen Torben Klitbo. De købte sammen bygningen med det tidligere apotek i Perlegade, hvor stueetagen er udlejet til en sushi-restaurant.

I 2020 åbnede brødrene og Torben Klitbo restauranten Bistro Grand-Mére på havnefronten. Det næste fælles projekt er åbningen af Burgerhjørnet i bymidten.

Indkøbsliste til 4 personer

250 gram pancetta eller et stykke bacon

6 æg

500 gram spaghetti

Et stykke parmesan, parmigiano reggiano

Sort peber i peberkværn

Salt

Eventuelt brød

Til tilberedningen skal du bruge en gryde samt en pande.


Spaghetti cabonara er en nem, simpel og velsmagende ret, som oprindeligt stammer fra Rom. De fleste italienere laver retten i ny og næ.

Daniel Totaro
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce