Annonce
Erhverv

Nyt tilbud: Nu kan du leje en kajak og sejle på fjorden

Jan Christensen har købt fire kajakker for sine ekstra feriepenge og udlejer dem nu fra Marina Syd. I første omgang kan man vælge imellem tre singlekajakker og en tandemkajak med plads til to. Privatfoto
En familietur sidste sommer har inspireret Jan Christensen til at starte et lille kajakudlejningsfirma ved Marina Syd.

Kolding: Midt i sommervarmen sidste august trængte Jan Christensen og hans familie til at komme ud og lave noget anderledes sammen.

Jan foreslog en tur i kajak, og familien tog derfor til Strib, hvor man kan leje havkajakker, og roede ud på vandet.

- Det var sådan en dejlig dag, hvor vi var aktive sammen, og det var bare en fed måde at være sammen på, husker han.

Annonce

Udflugten var så god, at den inspirerede Jan til at starte sit eget kajakudlejningsfirma i Kolding. Fra på lørdag kan man derfor leje en havkajak og ro ud fra Marina Syd.

- Jeg synes, at det manglede i Kolding, for vi har noget virkelig lækkert kajakvand, og Marina Syd er det ideelle sted at gå i vandet fra, fortæller han.

Fire kajakker fra start

Fra starten har Jan Christensen købt fire havkajakker for de indefrosne feriepenge, han har kunnet få udbetalt, men han kan sagtens forestille sig, at forretningen kan vokse senere hen.

- Det er rart at starte et sted, hvor jeg har helt styr på de ting, jeg tilbyder, og så kan det altid vokse med tiden. Jeg tænker måske, at vi næste år også skal over og ligge ved badebroen eller ved Løverodde.

Udlejningen foregår ved at man booker en kajak på Kolding Kajakudlejnings hjemmeside. Derefter får man tilsendt en kode, som kan åbne kajakkens lås. Som udgangspunkt lejer man kajakken for tre timer, men det er også muligt at ringe eller skrive til Jan Christensen, hvis man gerne vil leje den i længere tid.


Jeg synes, at det manglede i Kolding, for vi har noget virkelig lækkert kajakvand.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce