Annonce
Sport

OB-træner: Hobro er vokset voldsomt det seneste år

Claus Bech/Ritzau Scanpix

Hobro tager fredag aften imod OB i Superligaen, og fynboerne har stor respekt for jyderne inden opgøret.

Hobro har kun vundet en kamp i denne sæson i Superligaen, men det er omvendt også kun blevet til et nederlag i de første seks kampe.

Resten af kampene er endt uafgjort for Hobro, der har vist sig svære at bryde ned defensivt.

OB skal fredag aften en tur til Hobro og kommer uden en eneste uafgjort kamp i bagagen - tre sejre og tre nederlag er det blevet til.

OB-træner Jacob Michelsen er imponeret over Hobro, der i den seneste sæson var tæt på at rykke ned.

- Hobro er vokset voldsomt inden for det seneste års tid. Kæmpe cadeau til det stykke trænerarbejde, der foregår deroppe.

- Jeg synes, at de i den grad har fået en organisation, som er enormt svær at bryde ned, siger Michelsen til klubbens hjemmeside.

- De arbejder stinkende hårdt, de står i deres firekæder, og de er i det hele taget enormt svære at skabe chancer imod, siger han.

Med ni point i seks kampe er OB-træneren tilfreds med pointhøsten, som gerne skulle sikre, at holdet ender i top-6, der er målet for klubben.

- Kan vi holde det snit, så når vi også vores målsætning for denne sæson, siger han.

Hobro-angriberen Emmanuel Sabbi scorede to gange i en 3-2-sejr over OB, da fynboerne senest var på besøg i en superligakamp. Og amerikaneren glæder sig.

- Vi forventer en god kamp. OB er et godt hold, og vi ser bare frem til at spille mod dem.

- Vi har vores hemmeligheder, men det handler om at angribe kampen, som den udvikler sig, og vi skal udnytte vores chancer og spille op til vores bedste.

- Vi er startet godt. Jeg synes, vi har spillet godt, og vi har vist, at holdet er klar, og det er det, fodbold handler om, siger Sabbi til Hobros hjemmeside.

Oliver Thychosen er ukampdygtig for Hobro og ikke med i truppen mod OB.

Hobros kamp mod OB fløjtes i gang fredag klokken 19.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce