Annonce
Sport

OB-wingback var tilbage efter tre måneder: Stor forløsning

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Ryan Johnson Laursen var tilbage i 0-0-kampen mod AaB efter mere end tre måneders pause.

OB-fansene fik ingen mål at varme sig på i mandagens 0-0-kamp mod AaB, men de kunne glæde sig over, at wingbacken Ryan Johnson Laursen fik fuld tid på banen efter en lang pause.

Den tidligere Lyngby- og Esbjerg-spiller havde ikke været i kamp siden 30. august på grund af en skade og nød derfor mandagens superligaduel endnu mere.

- Det har jeg glædet mig til i tre måneder. Det var en forløsning at gå derud. Jeg nød det hele og fik suget det hele ind og gjorde alt, hvad jeg kunne.

- De blev ved med at spørge fra bænken, om jeg kunne holde til det, og jeg tænkte, at selvfølgelig kunne jeg det, siger Laursen i en video på OB's hjemmeside.

OB var toneangivende fra start i mandagens kamp. Laursen havde selv et nærgående forsøg, mens anfører Janus Drachmann ramte stolpen.

Men fynboerne fik ikke udbytte af deres overtag, og i anden halvleg var rollerne byttet rundt.

- Det var en lige kamp, hvor vi nok havde hver vores halvleg. Vi havde første, og de havde nok det meste af anden. siger Ryan Johnson Laursen.

OB kom ind til superligakampen med tre nederlag på stribe, men det ene point betyder, at holdet lige nøjagtig kravler op i top-6 på en bedre målscore end Randers.

- Vi kæmpede røven ud af bukserne. Vi står med et point, og jeg ved ikke, om vi kan være tilfredse med det, men det er bedre end ingenting, siger OB's wingback.

I næste runde, der samtidig er den sidste i 2019, skal OB på besøg i Telia Parken, hvor FC København venter. AaB tager imod FC Nordsjælland.

/ritzau/

Annonce
Interviewet med Ryan Johnson Laursen på OB''s hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Nu spidser det til i sag om tyske huskøbere i Danmark: Styrelse kan sende minister i samråd

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Leder For abonnenter

Det utilgivelige læk

Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det nyder vi som borgere godt af, når vi eksempelvis kan betale i supermarkedet via en app, eller når vi skal i kontakt med offentlige myndigheder og ikke behøver af møde fysisk op. Tager man blot et smut syd for grænsen, vil man opdage et samfund, der virker tilbagestående i forhold til at høste fordelene af et digitaliseret samfund. Men udviklingen har også sine omkostninger. Eksempelvis kan det være svært for ældre at finde ud af selvangivelsen eller anden form for computerkontakt med myndighederne. Disse generationsudfordringer gøres der meget for at afbøde, men nogle omkostninger er af en karakter, så de er utilgivelige. En sådan er Sygehus Lillebælts læk, som netop er blevet kendt i offentligheden, af fortrolige oplysninger om godt en halv million patienter. Kort fortalt har blandt andet cpr-numre, navne og hjerteoplysninger i flere end fem år ligget tilgængelige for alle 26.000 ansatte i Region Syddanmark samt et ukendt antal samarbejdspartnere fra ind- og udland. Regionen og sygehuset er blevet kritiseret for lækket i en afgørelse fra Datatilsynet, men lægelig direktør på Sygehus Lillebælt Mads Koch Hansen har "ikke fantasi til at forestille sig", at nogle ansatte uberettiget skal have gjort brug af patienternes oplysninger. Det kræver nu ellers ingen livlig fantasi at forestille sig, at der blandt 26.000 ansatte samt samarbejdspartnere i ind- og udland skulle findes et enkelt broddent kar, hvis moral og syn på tavshedspligt er flosset. Selv om den i øvrigt afgående lægelige direktørs tillid til sine ansatte kan være sympatisk, er den grænsende til naiv. Desværre oplever vi af og til disse helt utilgivelig læk af personlige oplysninger fra offentlige myndigheder, og netop fordi digitaliseringen af samfundet ikke kan spoles tilbage, er der grund til på det kraftigste at indskærpe vigtigheden af, at have styr på den slags. Mister folk først tilliden til myndighederne, kan det være uopretteligt.

Sport

Forstå hvorfor verden græder: - Vi har mistet en rockstjerne i Kobe Bryant

Annonce