Annonce
Billund

Odd Fellow: Stegt flæsk til enlige mænd

Arkivfoto

Grindsted: Lørdag den 5. oktober klokken 12.30 holder Odd Fellow Loge nr. 82 James Ridgely en festlig og fornøjelig sammenkomst i ordensbygningen for enlige mænd, der savner selskab. Der serveres stegt flæsk med persillesovs, kaffe og småkager og en festlig underholdning.

Det er anden gang, Odd Fellow-logen inviterer på en festlig dag.

- Sidste år kom der ikke så mange, men denne gang har vi besøgt plejecentre og Café Jydepotten for at få lidt flere med. Vi synes, det er en sjov ting at lave, og så er det jo et godt formål, siger Bjarne F. Jensen fra Odd Fellow Logen.

Logen vil gerne gøre arrangementet til en årlig tradition, og hvis der kommer 30-40 mænd, vil det være godt.

- Vi har en fond, der støtter forskellige projekter, og det her er et godt arrangement. Så er det også for at vise, at vi er her - og så er det hyggeligt, siger Bjarne F. Jensen.

Det er gratis at deltage i arrangementet, hvor der højst er plads til 100 deltagere.

Tilmelding skal ske til Keld Lind på telefon: 23 25 22 26

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Borgerlige må ind i kampen

Socialdemokratiet kan glæde sig over det borgerlige Danmarks tillid. Den kommer til udtryk, hver gang socialdemokraterne overtager regeringsmagten. Det er jo ikke verdens undergang og skal såmænd nok gå alt sammen. Sådan plejer det jo at være, lyder det borgerlige kor så. Erkendelsen er korrekt. Med de ulyksalige 1970-ere som den eneste, alvorlige undtagelse har ingen regeringer i efterkrigstiden uanset kulør ført en politik, som tilnærmelsesvis har bragt vores sikkerhed eller velstand i fare. Den nuværende regering er ingen undtagelse. En stram udlændingepolitik, endnu hårdere kurs mod kriminelle, et robust forsvar samt velfærd er mærkesager. Alt dette skal gå hånd i hånd med en ansvarlig økonomi, som den skarpe, interne debat med støttepartierne om minimumsnormeringer viste. Og så skal der kæmpes for klimaet. Ovenstående turde også være målene for enhver borgerlig regering, efter man også til højre for midten har sat miljø øverst på dagsordnen. Eneste stridspunkt mellem regeringen og de borgerlige kunne være skattepolitik og marginale forskelle på, hvordan man vil fordele samfundskagen. Er der et borgerligt projekt? Spørgsmålet er berettiget, for vi har intet hørt om det. Blandt andet lover Venstre blot, at være endnu grønnere end regeringen. Til gengæld hersker der åbenbart intern uenighed om udlændingepolitikken i det største borgerlige parti, hvis profil for øjeblikket står alt andet end skarpt. Alt dette må udløse selvransagelse hos deltagerne i Venstres landsmøde i denne weekend. Men også fra de øvrige, borgerlige partier savner vi visioner. Måske var det ikke blot en påstand, men den fulde sandhed , da Venstre i valgkampen forklarede, partiet ville ganske det samme som Socialdemokratiet – blot uden skattestigninger. Ja, det kan såmænd vise sig at være fortællingen om hele det borgerlige Danmark. Det er - undskyld udtrykket – fesent. Det borgerlige projekt er for vigtigt til, at ansvaret for det (alene) kan betros Socialdemokratiet.

Annonce